Kamaszok! Nektek is van egy olyan álmotok, amiről tisztában vagytok, hogy soha nem teljesülhet be, vagy éppenséggel nagyon sokat kell/kellene küzdeni érte?
Most olyanra gondolok például, hogy valaki élsportoló szeretne lenni, vagy akármi, bármi. Szóval, valami olyasmi, amire csekély az esély, hogy bekövetkezik. Esetleg leírnátok mi az?
És ezt most azért is kérdezem, mert nem tudom másoknál hogy van, de engem például a szüleim semmiben sem támogatnak, én meg csak ülök itt, álmokkal, vágyakkal tele. És hiába szeretném, nem lehet... ez oylan szomorú, nem?
15L
Én elnök szeretnék lenni vagy legalább parlamenti képviselő, a szüleim nem támogatnak mert nem tudják :D de meg van a tervem az eléréséhez, amit igazából 2 hónapja kellett volna elkezdenem, no de mindegy változtattam a tervemen, csak 22'-ben indulnék, nem 18'-ban szóval van még időm, nem tudom, hogy sikerülni fog e, de remélem :D
14/F
Én valamilyen szuper erőt szeretnék. Beérném bármivel. :)
A másik pedig, hogy régész legyek. Ez azért cseppet sem lehetetlen, ha minden jól megy, akkor jövőre felvételezik egy egyetemre. Viszont szeretnék külföldre utazni és nagyszabású, nemzetközi ásatásokon is részt venni. 17/F
Van,kettő is:
1. orvos/sebész szeretnék lenni
2. Abraham Mateo-val találkozni,és összejönni vele.:D de a szüleim nem tudják hogy szeretem a srác dalait (is) szal, ezt be kell látnom hogy nem megy majd..:D( nyugodtan jöhetnek a "jéé egy kis rajongó itt csurgatja a nyálát" megjegyzések)
Énekesnő szeretnék lenni. Ha nem is világhírű, csak egyszerűen szeretném csinálni, és nem csak hobbi szinten.
Ha valamit akarunk, akkor küzdenünk kell érte, de mindig kell, hogy legyen B terv. Meg C. Meg D. :))
Szupermodell szeretnék lenni, kiköltözni Amerikába, és öszejönni Leonardo DiCaprio-val. :D Lehetetlen. :(
Vagy: Kiköltözni Svájcba (pedig utálom a német nyelvet) egy hegy aljába, ott egy kis vendéglőt nyitni a legjobb barátnőmmel közösen. Otthon meg a férjem és a 3 gyerekem. Emellett meg még pszichológus is szeretnék lenni. :D
3: Körbeutazni a világot. :D Kicsit költséges lenne.
4: Szeretné író lenni. Szeretek írni, elvileg nem vagyok benne béna, de nincs különösen nagyobb tehetsége se hozzá. :/
Ezek mind szép álmok, én szorítok, hogy teljesüljön nektek! :)
Az én álmom kissé fura... világhírű DJ és producer szeretnék lenni. :3 de sem nekem sem a szüleimnek nincs pénze, hogy finanszírozza a drága eszközöket, meg a tanfolyamokat. :( szóval el sem merem mondani nekik.
A másik álmom pedig a Tomorrowland fesztivál, az, hogy egyszer kijussak oda. Mondjuk ez megvalósítható lehet... ha nyerek a lottón. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!