Kamaszok! Nektek is van egy olyan álmotok, amiről tisztában vagytok, hogy soha nem teljesülhet be, vagy éppenséggel nagyon sokat kell/kellene küzdeni érte?
Most olyanra gondolok például, hogy valaki élsportoló szeretne lenni, vagy akármi, bármi. Szóval, valami olyasmi, amire csekély az esély, hogy bekövetkezik. Esetleg leírnátok mi az?
És ezt most azért is kérdezem, mert nem tudom másoknál hogy van, de engem például a szüleim semmiben sem támogatnak, én meg csak ülök itt, álmokkal, vágyakkal tele. És hiába szeretném, nem lehet... ez oylan szomorú, nem?
15L
Motorokat szeretnék tervezni.:) Nem a hétköznapi dolgokra gondolok, hanem pályamotorokat. Mondjuk ezért küzdök is, de csak olyan szinten, hogy matematikát, fizikát nagyon vágom.:) A motor működését meg 8 évesen tudtam, a két-négyütemű motorokét külön. Most 15 éves vagyok, és a saját kétütemű motoromon én csináltam a vezérlést, és a rezonátoros kipufogót, én állítottam be, az egészet.:) De ez inkább hobbi, mint munka nekem, ezért úgy vagyok vele, rendes versenycsapatnál úgy se fogok dolgozni, és nem én fogom feltalálni az übermagas hatásfokű motort... Főleg mert kezd eltűnni az üzemanyag a bolygón... (Nyilván E85-re lehet alapozni, hiszen az nem nagyon fog elfogyni, és jobb teljesítmény is nyerhető ki, de ezt végképp nem kellett volna leírnom már...:D Elszálltam közben.:D)
Szóval ez az álmom, ha másért nem is, de azért jó, mert suliban figyelek pár órán.:D
15/F
Bármiben elismert lenni, elismerést kapni.. bármiben...
18F
A DiCaprio-snak pacsi! :D
Én mostanában Matt Lanter-ről fantáziálgatok hasonlóképpen, előtte Chace Crawford & Ed Westwick volt felváltva :DD
(az énekesnős voltam)
Nekem nincs olyan célom amiről le kéne mondjak mert nem sikerül. (állítom,hogy élsportoló is lehetnék ha nem lennék ennyire lusta :o)
egy fontos tervem van: körbeutazni a világot :)
De amúgy ne ülj és álmodozz hanem tegyél is érte! A dolgok nem lesznek meg a szobában a gép előtt
Szerintem csak nem akarod eléggé, ne várd, hogy majd a szüleid támogatni fognak, menj el diákmelózni és keresd meg az iskolára a pénzt. Produceri szakra is lehet van állami, ne add fel ilyen könnyen, keresd a lehetőségeidet. Keress ingyenes DJ programokat a neten, töltsd le, gyakorolj vele, tedd fel you tube-ra, ki tudja mi lesz a vége Lehet most úgy érzed nincs kiút, és ezek csak álmok maradnak, de ha meg sem probálsz a dolgokért tenni, akkor tényleg csak álmok és vágyak maradnak, és majd sajnálhatod a dolgokat idős korodban. Nem akarlak kioktatni, mert nekem is volt ilyen korszakom (amikor úgy éreztem soha nem fognak megvalosulni az álmaim), de rájöttem, hogy ilyen hozzá állással tényleg nem is fognak, sok sikert kívánok neked.
Egyébként én író szeretnék lenni vagy híres film rendező, esetleg fotós vagy festő, de szívesen lennék olimpiai bajnok is. Olimpia elúszott kb. 2 éve (nem mintha olyan közel lettem volna hozzá, sőt ... de akkor is), festészethez nem vagyok elég tehetséges. Fotózni nem hinném, hogy elég jól fotózok, az utobbi időben keveset is csináltam. Film rendezésből nem igazán lehet megélni itt Magyarországon, tehát ahhoz ki kéne költözni, de nem hinném, hogy képes lennék itt hagyni az országot. Az írás... nem tudom, hogy mennyire vagyok tehetséges és nagyon félek, hogy nem eléggé, nem sokan látták eddig a műveimet (magyartanárom stb.).
A szüleim kb. mindenben támogatnak, de furán néznek rám amikor leülök írni tehát nem hinném, hogy ezt is annyira támogatnák, mint mondjuk a tanulmányaimat.
Remélem nem érezted kioktatásnak a fentit, mert nem annak szántam. :)
Én mozdonyvezető szerettem volna lenni,de sajnos nem olyan jó az egészségügyi állapotom,hogy az lehessek. Most még elérhetőnek látszik a buszvezető,illetve a kalauz szakma,aztáb ki tudja mi lesz... :)
17/F
azon kívül, hogy a fekete páncélozott rolls royceomban szállít a sofőröm 2 szép csajjal, és mögöttem ugyanien kocsiban jönnek a gorilláim, nincs :)
15f
hát utolsó nekem is ez, csak az a két szép csaj legyen a húgom, és a legjobb barátnőm:D
komolyra fordítva a szót, szeretnék főszerkesztő, vagy műsorvezető lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!