Kamaszok! Nektek is van egy olyan álmotok, amiről tisztában vagytok, hogy soha nem teljesülhet be, vagy éppenséggel nagyon sokat kell/kellene küzdeni érte?
Most olyanra gondolok például, hogy valaki élsportoló szeretne lenni, vagy akármi, bármi. Szóval, valami olyasmi, amire csekély az esély, hogy bekövetkezik. Esetleg leírnátok mi az?
És ezt most azért is kérdezem, mert nem tudom másoknál hogy van, de engem például a szüleim semmiben sem támogatnak, én meg csak ülök itt, álmokkal, vágyakkal tele. És hiába szeretném, nem lehet... ez oylan szomorú, nem?
15L
Én még nagyon szeretnék legalább 8 nyelven tudni:angolul,németül,franciául,görögül,spanyolul,oroszul és olaszul.:)
Az iskolában angolul tanulok, de mivel minden évben más tanárunk van, és máshogy kéri nagyon nehéz.Volt, hogy az egyik pont fordítva kérte, mint a másik.Már próbálok neten hozzá tanulni, de nem nagyon megy, pedig már 4 éve tanulom és kb.semmit nem tudok, nem azért, mert nem akarom, hanem mert egyszerűen nem megy egyedül.A többi nyelven pedig tanári segitséggel szeretnék tanulni.:-) A kínai nyelv is érdekel, de az nagyon nagyon nehéz.:S de mire én végzek az egyetemmel,főiskolával nyelvvizsga nélkül már munkát sem fogok találni.
14/l :-)
Író - nem érzem úgy, hogy lenne bármennyi tehetségem is hozzá.
Tanár - nem hiszem, hogy tudnék a gyerekekkel bánni vagy elmagyarázni érthetően a tananyagot.
Nyelvek tanulása - most az érettségi az első. Aztán jönnek a nehezebb dolgok, de remélem, még mellette lesz rá időm, energiám.
Hiába, tenni és küzdeni kell mindenért. :)
Sok dolog tetszik, viszont mindig ott van a "de".
Óvónő vagy tanító: Borzasztó hangom van -> semmi esély a vizsgán átmenni.
Pszichológus: Matekból és töriből gyenge vagyok így nem lenne elég pontszámom...
Nyomozó: Krimi mániákusként... imádnám, de a tesi...
Belsőépítész: Köszönjük 750.000 Ft/félév ;)
Szóval most gondolkodom mit kellene kezdenem, van feb.15-ig időm. Great. :D
Ja és bármi is lesz az de külföldön szeretnék élni. Szeretem Mo.-t, de vágyom az ismeretlenbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!