Tinik! Kamaszok! Ti hogy kérnétek meg anyutokat?
Sziasztok!
Lényeg:
Ki szeretném festeni a körmeimet de anyukámnem engedi.Persze nem ezekre a neon színekre meg hupikékre meg ilyen színekre szeretném festeni,hanem valami visszafogottabb színre.A suliban nem hiszem hogy leszólnának érte mert másoknak is ki van festve.
Hogyha a boltban megállok a festékek előtt akkor a kérdezi hogy minek és (ha nem vettunk semmit) akkor ki is megyünk a boltból.
Miért?
/L
Rendben! :)
VALAKI TUDJA HOGY HOL LEHET ILYEN KÖRÖMLAKKOT VENNI?
Jaj rátenyereltem a caps lock-ra......:)
Az előbb néztem meg a honlapját.Nem hiszem.......
Valaki? Ötlet? :)
A körömrágás tényleg jó érv. Mondd meg neki, hogy külön körömrágás elleni lakkok is vannak, DM-ben láttam.
Ezt a márkát nem tudom, de szerintem minden márkából találsz hasonló színt. Azt tanácsolnám, hogy ne olcsót vegyél, jártam már meg vele (a körmöm fehér része szürke lett a fekete lakktól...) hanem inkább egy márkásat, szerintem megéri. Nem a többezer forintosokra gondolok, hanem Essence, Manhattan, Miss sporty, NYC, ilyesmik :)
Köszönöm mindenkinek!
Van valakinek hasonló?
Várom a többi választ!
Holnap majd szétnézek!
:D
Kicsvel sötétebb az amit szeretnék de ezek is szépek!
Köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!