Miért anya akadt ki, mert megtalálta a gyógyszeremet, miközben kutatott a cuccaim között?
Ma hazajöttem a suliból és idegbeteg módjára elkezdett üvöltözni velem,hogy miért hazudok neki és titkolom el,hogy fogamzásgátlót szedek meg hogy nem lehetek a barátommal kettesben ezek után és csak úgy találkozhatunk,ha ő jön hozzánk.
Megtalálta a gyógyszeremet és kutatott a dolgaim között...Ez már nem az első ilyen,többször próbált a telefonomba és a táblagépembe is belépni,csak mindkettőn kódzár van,a netbookon meg jelszó.
Nem értem,miért akad így ki ezen,amikor a barátommal nem 2 hete járunk és ő is gondolhatta,hogy nem kártyázni megyek hozzájuk.
Azt hajtogatja,hogy a barátom csak kihasznál és semmit nem jelentek neki,meg hogy ne bízzak benne,mert focista.De nem értem,ez miért számít?!
Attól,mert most ezt csinálja,ugyanúgy együtt leszünk,csak hazudozni fogok neki tényleg.
Miért akad ezen így ki?Nem terhességi tesztet vagy drogot talált,hanem gyógyszert.
#20, jó, ezt a blődlit már elmondtad... na akkor mutatok valamit:
Nem azt mondtam, hogy a hormontermelését állítja le. Amikor azt mondjuk, hogy leállítja a petefészkek működését, az azt jelenti, hogy ha még nincs kifejlődve teljesen, akkor már nem is fog, illetve peteérés sincs.
Jó, hogy védekeznek, de könyörgöm, ott a gumi.. Pont az ilyen kislányoknak.
Te szerencsétlen, az OVULÁCIÓT blokkolja a fogamzásgátló tabletta és a méhnyálkahártyát módosítja, hogy nehezebb legyen a beágyazódás.
Ilyen baromságokat, hogy nem fejlődik a méh még véletlenül sem csinál, pláne nem okoz meddőséget...
Remélem kevés beteg jár hozzátok.
Petesejtet nem termelhet, hiszen azzal születünk, a nőknek nem lesz több petesejtjük annál, mint amennyivel születtek...
Igen leállítja a petefészket, hiszen nem történik peteérés, ez a hatásmechanizmusa szinte minden hormonális fogamzásgátlónak
Hűha, de nagy újdonságot linkeltél be! Angliában már vagy 5 éve ez van.
És akkor mi van? Vagy szerinted a francia egészségügy ugyanolyan, mint a magyar? Ne röhögtess, hány éves vagy?
Elhiszed vagy sem, nem igazán érdekel, de ez az igazság. Jutalékot kapnak azért, hogy felírják a receptet.
Nem az sztk-ba járok,hanem normális,magánrendelésre.
Nem az orvosom beszélt rá a fogamzásgátlóra,hanem én akartam.
Már írtam,hogy a gumit a barátom annyira nem szereti.
És még én vagyok a hlye?
Te nem fogod fel amit írok!
Ha egy fejletlen méhű 15 éves kislány elkezdi szedni, akkor az ő méhe már nem fog tovább fejlődni, mert szedi a tablettát!
Most olvasom csak, hogy szerinted nem okoz meddőséget..
Ha ezek után inkább nem írok neked semmit, sajnos szörnyen buta vagy és tájékozatlan.
Biztos egy kislány vagy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!