Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Apukám meghalt mikor 9 éves voltam és két évvel később anyukám talált magának egy barátot, Józsit, elősször nagyon kedves volt hozzám ,mindenáron el akart kényesztetni ,mindent megvett amit csak a számon kiejtettem , utána hozzánk költözött. Elkezdett úgymond nevelni amivel nem volt semmi baj hisz gyerek vagyok , de utána lassan kezdtek elfajulni a dolgok , sokszor lealázott mások előtt hogy buta és műveletlen vagyok , kiabált velem , anyukámnak rengetegszer panaszkodtam sírtam de erre egy óriás dürohama lett és nagyon kiabált , most 14 éves vagyok és a dolgok nagyon rosszak , folyton beszólogat nincs egy napom hogy ne vesszek össze vele és azután az anyukámmal is. Mikor beszól sokszor visszaszólok utána ő már csak rakja az olajat a tűzre és elsírom magam , anyukám sosem hallgat meg és kiabáll velem. úgy érzem lassan kezdenek kitaszítani a családból ,mikor mennek bevásárolni,mozizni és kirándulni engem sosem visznek . Anyukámnak aztmondta hogy elmegyek bentlakásos iskolába , legalább le lessz a gond rólam de aztmondta hülye vagyok . Az a helyzet hogy Józsi rengetek dolgot vett a házunkba új nyomda,ülőgarnitúra,tévé stb. ezeket a tárgyakat csak a megkérdezése után használhatom vagy nemhasználhatom eggyáltalán. Nemmehetek be az irodába se a hállóba mert Józsi szerint folyton bemászkálok szóval ezt is betiltották. Számtalanszor próbáltam beszélni erről az anyukámmal de hiába. Józsi folyton ellenem fordítja az anyukámat is és ez senkit sem érdekel. Mit tegyek ?2013. okt. 24. 17:00
2/13 A kérdező kommentje:
igen ,mamának is panaszkodtam ,semmi
2013. okt. 24. 17:25
3/13 anonim válasza:
anyukád és mamád be vannak sz..va, hogy ha szólnak az érdekedben, akkor Józsi nem hoz több pénzt a házhoz ... ez egy tetű, és nem igazán tudsz ellene tenni semmit, sajnálom
4/13 A kérdező kommentje:
akkor lassan de biztosan tönkre megyek
2013. okt. 24. 18:14
5/13 anonim válasza:
És mit felel nagymamád? Ott lakik Veletek?
De miért jó, ha pénzt hoz a házhoz, ha közben nem engedi használni a dolgokat? Mit nem enged? Mikért bánt?
6/13 anonim válasza:
nem! megmakacsolod magad, és kikapcsolod az agyadból ezt a tetűt ... tudom, ez nem egyszerű, mert gyerekként szükséged lenne családi melegségre, igazi szülőre ... kénytelen leszel idő előtt megkeményíteni a lelked ... az a baj, hogy anyukádban partnerre talált a bántásodban
7/13 A kérdező kommentje:
a nagyim nem lakik velünk ,mikor panaszkodok neki akkor mindíg aztmondja hogy majd ő móresre tanítja maj szól neki majd megmondja neki a magájét , és amikor meg találkozik vele, Józsika így Józsika úgy ,Józsika szedjél még rántott húst hisz olyan vékony vagy , meg viccelődik vele, minthacsak nem is panaszkodtam volna neki.
2013. okt. 24. 18:26
8/13 anonim válasza:
Józsi miket nem enged Neked? Mikért bánt?
9/13 A kérdező kommentje:
pl. nemengedi hogy bemenjek az idodába, hállóba, ha valamit nyomtatnom kell iskolába azt sem engedi szóval el kell mennem a barátnőmhöz hogy kinyomttassam , ha Józsi anyja küld sütit Józsin keresztül abból én nemehetek vagy ha pl Józsi vesz túrórudit vagy csokit és megeszem akkor kiabáll velem hogy miért eszek az ő ennivalójából, ha az anyumék mennek a nagyimhoz Józsi kocsijával én nemmehetek , mindíg az a kifogás hogy nemférek be, miközbe bőven van hej az autóban , ha hangosan csukom be az ajtót rámkiált hogy érthetetlen vagyok , ha ő vesz újságot én nem olvashatom , ha ő van wcn és én véletlen benyitok akkor eggy idióta vagyok , és direkt nyitogatok neki és ha elsírom magam akkor csúfol
2013. okt. 24. 19:23
10/13 anonim válasza:
Szörnyű, de sajnos nem találtam olyan karakteres dolgot, ami miatt hivatalhoz lehetne fordulni, hogy bántalmaz.
Ez rí ki, hogy az iskolai dolgaidhoz nem nyomtathatsz, mert amúgy megvan rá az anyagi lehetőség otthon.
A csúfolás is, ha sírsz.
Ezek már határeset-dolgok.
A háló - az külön az övék?
Az iroda - az külön az övé?
Az édesség - az külön az övé, magának külön vesz, és más a közös vagy a Tied? Vagy Neked egyáltalán nincs?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!