Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? (bővebben lent)

Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Apukám meghalt mikor 9 éves voltam és két évvel később anyukám talált magának egy barátot, Józsit, elősször nagyon kedves volt hozzám ,mindenáron el akart kényesztetni ,mindent megvett amit csak a számon kiejtettem , utána hozzánk költözött. Elkezdett úgymond nevelni amivel nem volt semmi baj hisz gyerek vagyok , de utána lassan kezdtek elfajulni a dolgok , sokszor lealázott mások előtt hogy buta és műveletlen vagyok , kiabált velem , anyukámnak rengetegszer panaszkodtam sírtam de erre egy óriás dürohama lett és nagyon kiabált , most 14 éves vagyok és a dolgok nagyon rosszak , folyton beszólogat nincs egy napom hogy ne vesszek össze vele és azután az anyukámmal is. Mikor beszól sokszor visszaszólok utána ő már csak rakja az olajat a tűzre és elsírom magam , anyukám sosem hallgat meg és kiabáll velem. úgy érzem lassan kezdenek kitaszítani a családból ,mikor mennek bevásárolni,mozizni és kirándulni engem sosem visznek . Anyukámnak aztmondta hogy elmegyek bentlakásos iskolába , legalább le lessz a gond rólam de aztmondta hülye vagyok . Az a helyzet hogy Józsi rengetek dolgot vett a házunkba új nyomda,ülőgarnitúra,tévé stb. ezeket a tárgyakat csak a megkérdezése után használhatom vagy nemhasználhatom eggyáltalán. Nemmehetek be az irodába se a hállóba mert Józsi szerint folyton bemászkálok szóval ezt is betiltották. Számtalanszor próbáltam beszélni erről az anyukámmal de hiába. Józsi folyton ellenem fordítja az anyukámat is és ez senkit sem érdekel. Mit tegyek ?

2013. okt. 24. 17:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
a háló közös neki az anyukámmal,az az a régi hálló amiben régebben anyum és apum aludt , az iroda elejinte szinte az anyumé volt de mostmár közös nekik, igen ő vesz magának külön édességet amiből csak ő ehet meg az anyukám , és azt az édességet amit anyukám vesz abból ehetek én is .. ja és ő is ..
2013. okt. 24. 19:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Vigasztallak valamivel! 4 év múlva kitilthatod Józsit a hàzból. Apud anyud közösen vette a hàzat? Te öröklöd ha jól értelmezem 100%ban apud utàn. De anyud miatt csak 50%ban lessz a tiéd. Jàrj utàna de ha jól tudom igy van szóval...Józsi a leendő tulajdonod bitorolja. Ja és tudom vàltozott a helyesìràs de az autóba "hely" van. Nekem mindeggy de eggyel kevesebb tàmadàsi felület Józsinak.
2016. okt. 23. 08:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Mivel 14 múltàl ezért lehet egy ingyenes jogsegély szolgàlatot fel kellene keresni..
2016. okt. 23. 08:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!