Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá erre anyát?...

Hogy vegyem rá erre anyát? Mit csináljak, hogy megértse?

Figyelt kérdés

Másfél éve vettem 90 ezerért egy fényképezőt.Megakartam tanulni fotózni,de ebből semmi nem lett.

A gépet semmire nem használom.Utazáskor nem viszem,mert még plusz egy táskát jelent,nehéz,a telefonom fényképezőjének ugyanannyi a megapixelje,úgyhogy a gép tényleg csak "porosodik" a táskában.

El szeretném adni ebayen,de anya nem engedi.Azt mondja,hogy nem bízik az ilyen oldalakban és hogy majd jó lesz valamire a fényképező.

Hogy értessem meg vele,hogy semmire nem használom és az eladás a legjobb ötlet?

16L

2013. okt. 23. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
akkor pl. ne ebayen próbáld eladni,hanem vaterán,személyes átvétellel.
2013. okt. 23. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
De ott is meg kell adni a bankszámlaszámot,nem?
2013. okt. 23. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen, hogy megadod-e a számlaszámot, azzal senmi nem tud semmit sem csinálni. (Nem tudom, honnan jön ez a hülyeség, hogy mi lesz, ha megadom valakinek) MInden egyes átutaláskor a címzettnél megjelenik a feladó számlaszáma és neve, de ez nem jogosítja fel semmire, egyedül annyir tudhatna, hogy a te számládra KÜLD pénzt, leszedni róla nem lehetséges.
2013. okt. 23. 19:29
 4/5 anonim válasza:
100%
Vaterán eladáshoz kell számlaszám (bár ebből SEMMI baj nem lehet - 2. válaszoló már leírta), de ha anyukád nem engedi hogy megadd akkor hirdesd meg Hardveraprón.
2013. okt. 23. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Utánvéttel is eladhatod.
2013. okt. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!