Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá erre a szüleimet?

Hogy vegyem rá erre a szüleimet?

Figyelt kérdés

Szeretnék szilikon cicit mert nagyon önbizalom hiányos vagyok és lenne rá pénzem is,mert van egy telkem egy nyaralóövezetben és arra gondoltam eladom csak a haszonélvezet apukám nevén van tehát kell a beleegyezése de ő meg anyára hallgat félek nem egyezne bele mondjuk,ha olyan érvekkel állnék elé,hogy megfeleznénk a pénzt és,hogy nekem a tanulásra kell stb..

Anyukám nagyon nem akarja eladni.

Vagy nem lehet ezt valami más módszer szerint eladni?

2013. szept. 29. 19:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fenéért akarsz te szilikon cicit??

Elég fiatal lehetsz,ha azt hiszed,hogy ettől leszel csinosabb,vagy menőbb.Egy igazi férfi úgy szeret majd,ahogy vagy,nem érdekli a mellméreted.

Én 25 éves vagyok.80/B a mellméretem,és a férjem így szeret.

2013. szept. 29. 19:42
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
korod?
2013. szept. 29. 19:42
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Hat remélhetőleg erre nem lehet őket sehogy rávenni. Majd ha felnott leszel es dolgozol, lesz jovedelmed, akkor azt majd költheted ilyent allatsagra a pénzedet.
2013. szept. 29. 19:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Tévedésben vagy, ha azt hiszed, h a pasiknak ma még bejön szilikon...sőt, nekem kb. az összes pasi ismim ki nem állhatja az ilyen nőket, hát még, ha agyon vannak plasztikázva, szóval az önbizalom hiány rossz dolog, de hidd el, h ettől nem lesz belül számodra jobb.

Szerintem mond el ezt szüleidnek, és kérj tőlük segítséget, h hogy old meg az eredeti gondodat.

2013. szept. 29. 19:50
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek is hasonló tervei voltak. Neki A kosaras vagy talán annál is kisebb mellei vannak és egy lakást akart eladni, hogy állja a műtétet.

Aztán összejött álmai férfiával (tényleg kívülről, belülről az álmai elevenedtek meg) és láss csodát, neki a kis mellű lányok jöttek be, tehát lehet sosem jönnek össze ha megműtteti magát.

Azóta is boldog párkapcsolatban élnek és a barátnőm már 100x megbánta, hogy egyáltalán gondolt a műtétre, az eladni kívánt lakásban pedig most együtt élnek.

Hidd el, a nagy ciciktől sem lesz szebb vagy jobb az életed.

2013. szept. 29. 19:55
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó kis telket szilikoncicikért? Inkább fogadd el önmagadat. Az ingyen van, és sokkal boldogabb lennél tőle.
2013. szept. 29. 20:02
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
próbálj valami valódi értékből önbizalmat meríteni. esetleg dolgozz meg a műtét áráért, ne add el az örökségedet egy ilyen baromság miatt.
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem nem vagy még 18 különben nem kéne szülői engedély. 18 alatt nem is ajánlott semmilyen plasztikai műtét mert még fejlődésben vagy, hiába műtenének meg, ahogyan fejlődik és változik a szervezeted, eltorzulna a melled és mehetnél újabb műtétre.
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék, ha lenne egy telkem csak úgy... Ingatlan szilikoncicre cserélni? Ennél nagyobb éretlenségről ritkán hallok... Ebből is látszik, hogy gyerekes vagy, gondolkozz egy picit inkább, mekkora értéked van. Cicivel sem biztos, hogy kelleni fogsz bárkinek is.
2013. szept. 29. 20:07
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

1, Azt ugye tudod hogy a szilikont pár évente cserélni kell? Akkor mit adsz majd el?

2, engem (22/f) egyáltalán nem érdekel hogy A vagy G kosaras a lány melle, az a lényeg hogy sportos legyen. :D Súlyzókat meg pár ezerért lehet venni

2013. szept. 29. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!