Hogy vegyem rá erre a szüleimet?
Szeretnék szilikon cicit mert nagyon önbizalom hiányos vagyok és lenne rá pénzem is,mert van egy telkem egy nyaralóövezetben és arra gondoltam eladom csak a haszonélvezet apukám nevén van tehát kell a beleegyezése de ő meg anyára hallgat félek nem egyezne bele mondjuk,ha olyan érvekkel állnék elé,hogy megfeleznénk a pénzt és,hogy nekem a tanulásra kell stb..
Anyukám nagyon nem akarja eladni.
Vagy nem lehet ezt valami más módszer szerint eladni?
Mi a fenéért akarsz te szilikon cicit??
Elég fiatal lehetsz,ha azt hiszed,hogy ettől leszel csinosabb,vagy menőbb.Egy igazi férfi úgy szeret majd,ahogy vagy,nem érdekli a mellméreted.
Én 25 éves vagyok.80/B a mellméretem,és a férjem így szeret.
Tévedésben vagy, ha azt hiszed, h a pasiknak ma még bejön szilikon...sőt, nekem kb. az összes pasi ismim ki nem állhatja az ilyen nőket, hát még, ha agyon vannak plasztikázva, szóval az önbizalom hiány rossz dolog, de hidd el, h ettől nem lesz belül számodra jobb.
Szerintem mond el ezt szüleidnek, és kérj tőlük segítséget, h hogy old meg az eredeti gondodat.
Barátnőmnek is hasonló tervei voltak. Neki A kosaras vagy talán annál is kisebb mellei vannak és egy lakást akart eladni, hogy állja a műtétet.
Aztán összejött álmai férfiával (tényleg kívülről, belülről az álmai elevenedtek meg) és láss csodát, neki a kis mellű lányok jöttek be, tehát lehet sosem jönnek össze ha megműtteti magát.
Azóta is boldog párkapcsolatban élnek és a barátnőm már 100x megbánta, hogy egyáltalán gondolt a műtétre, az eladni kívánt lakásban pedig most együtt élnek.
Hidd el, a nagy ciciktől sem lesz szebb vagy jobb az életed.
1, Azt ugye tudod hogy a szilikont pár évente cserélni kell? Akkor mit adsz majd el?
2, engem (22/f) egyáltalán nem érdekel hogy A vagy G kosaras a lány melle, az a lényeg hogy sportos legyen. :D Súlyzókat meg pár ezerért lehet venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!