Hogy vegyem rá erre a szüleimet?
Szeretnék szilikon cicit mert nagyon önbizalom hiányos vagyok és lenne rá pénzem is,mert van egy telkem egy nyaralóövezetben és arra gondoltam eladom csak a haszonélvezet apukám nevén van tehát kell a beleegyezése de ő meg anyára hallgat félek nem egyezne bele mondjuk,ha olyan érvekkel állnék elé,hogy megfeleznénk a pénzt és,hogy nekem a tanulásra kell stb..
Anyukám nagyon nem akarja eladni.
Vagy nem lehet ezt valami más módszer szerint eladni?
Az lehet, h nem az volt a kérdés..., deha 21 évesen ennyi eszed van, akkor bocs, de még szerencse, h az apád nevén van a telked haszon élvezeti joga.
20-on évesen már nagyon is tudnod kéne, h egy szilikontól még nem fogsz jobban tetszeni magadnak...a lelki problémáidat belülről kell megoldani elsődlegesen, az önbizalom hiány pedig lelki probléma. 20on évesen légy olyan bölcs, h fogod magad, és szembe nézel ezzel, ill. ha kell pszichológus segítségét is kéred, sokan így tesznek, ami kicsit sem szégyen! Sőt, manapság már az a divat, h az ember pszichológushoz jár, akkor is, ha épp semmi komolyabb lelki gondja sincsen.
Szia! Anyum megcsinaltatta es ezeketva moderneket amik mar nem szilikonbol vannak nem kell cserelni es nem is lyukadhat ki semmitol...
DE!!!
Anyum megcsinaltatta es a Parja azota nem szereti a melleit... Termeszetellenesen kemeny es nem jon be neki...
Anno en is megakartam mert hat a szoptatas rengeteg tej miatt csunya lett es parom megkert hogy ne. Neki nem tetszik...
Es ha en lennek az apukad az eletben nem mennek bele... Nem veletlen haszonelvezoje a "hazadnak"... Pont azert hogy fiatal bolond fejjel ne tudj ilyen butasagot megtenni..
Az a nyaralo mig elsz penzt hozhat(amibol majd ugyanugy futja a mutetre)... A cicid csak akkor hoz penzt ha magadat adod el...
Nem lehet csak úgy eladni egy ingatlant haszonélvezettel terhelten. Nem tudod kijátszani a haszonélvezőt. Nyaranta ki kell adni a házat és lesz bevételed, ennyi.
Persze azzal munka is van, takarítani kell, ágyneműket minden érkező vendég előtt lecserélni, stb... De dolgozz meg érte, ha ilyen drága dolgot akarsz.
nekem alapból kemény a cicim és a barátom támogat benne mert tudja,hogy milyen fontos és azt mondta,ha ennyire akarom segít benne de ő így is szereti és szerinte is hülye vagyok mert kerek és feszes de hát ha kicsi..
Ez nem egy ingatlan csak egy üres telek nincs rajta semmi a füvön kívül tehát nem vesztek semmit.
Úristen..., ne hari, de te tényleg segítségre szorulsz!!!
A sima telek is érték, kicsit nagyobb érték számodra, mint, h legyen egy mű cicid, ami kb. "rajtad" kívül senkinek sem kell, csak neked!!! Mint írtam, és ezt minden bántás nélkül írom, komolyan fordulj pszichológushoz, majd, ha az sem oldja meg a problémádat, h magadnak nem tetszik a cicid - mondjuk nem igazán értem, h neked miért is kellene, h annyira elégedett legyél vele, ha egyszer a párodnak is megfelel, inkább annak örülnél, h másoknak tetszik -, akkor dolgozz meg érte, h fussa a műtétre, de akkor se az örökségedet szórd erre el!!! Egyébként elgondolkoztál azon, h ha megcsináltatod és másoknak nem fog tetszeni max. csak neked, akkor kb. mennyi önbizalmad lesz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!