Hogyan vegyem ra anyukamat?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok, van egy 19 eves baratom. Nalunk volt 1 honapig (tavkapcsolat). En Nemetorszagban lakok, O Magyarorszagon. A csaladom nagyon kedveli. Oktoberben mennek hozza a szalagavatojara, de anya nem akar engedni mert felt.. Stuttgartbol indulnek es Budapesten szallnek le, ott varna, csak anyukam... Mar nagyon sokszor megjartam ezt az utat, csak akkor fuvarossal, ami haztol hazig megy, most busszal mennek. Mit mondjak neki? Vagy van ennel biztonsagosabb megoldas is?2013. szept. 14. 21:17
1/7 anonim válasza:
Igen, van repülő talán pontosan Stuttgartból is ha jól tudom, olcsóbb mint a busz, ha csak 10 kg-s kézipoggyásszal utazol. A ryanair és a wizzair járatait tekintsd meg a Ferihegy oldalán, onnét látni fogod, melyik hozzátok közel eső településről megy a repülő. Ráadásul 1.5 óra, és nem 12.
Egyébként nincs olyan ismerősöd, rokonod Magyarországon, aki szintén érted tudna menni, csak hogy anyukád megnyugodjon hogy biztos kezekben vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!:)
Nincs sajnos..:(
2013. szept. 14. 21:39
3/7 anonim válasza:
Azért tömegközlekedéssel tényleg más, én sem szívesen engednék egyedül egy 16 éves lányt. Szerintem is a repülő lenne a legjobb, fapados nem túl drága, és ott tényleg reptértől reptérig mennél, a barátod ott várhatna. Vagy a másik opció, hogy félútig elvisznek-elkísérnek a szüleid, a barátod pedig elutazik odáig, és onnan együtt jönnétek. :)
4/7 anonim válasza:
Utolsó: Németországból közvetlen buszjáratok közlekednek Magyarországra, nem tömegközlekedésről van szó :) Ezek olyan buszok, amik 11-12 órakor indulnak este, és reggel 9-10 körülre érnek be. Stuttgartból szerintem nem élhető megoldás a félút, hiszen az is 4-5 óra autózás csak oda, és ugye még haza is kell mennie a lány szüleinek, ez pedig konkrétan egy tele tank benzint jelent.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, este 8kor indulnek es reggel 8ra erek oda. Olcso is, de anya felt.. Volanbusz. :)
2013. szept. 14. 21:50
6/7 anonim válasza:
Én utaztam ezekkel, igaz csak Münchentől BP-ig. Arra kell nagyon odafigyelni, hogy ne bolgár/szerb irányba továbbközlekedő járatra szállj, mert azok tele vannak az adott nemzet tagjaival és hogy is folgamazzak... hát ott nem éreztem magam sem biztonságban, sem jól. Már az első állomásnál büdösen, mosdatlanul szálltak fel, hangosan össze-vissza fingottak és böfögtek a járaton, a gyerekekkl üvöltöztek, a kaját szétdobálták a padlón... direkt 2 ülést foglaltak mikor látták, hogy felszáll valaki... na szóval attól isten ments...
7/7 anonim válasza:
Szerintem jogos,hogy 16 évesen nem akar elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!