Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyukámat arra...

Hogy vegyem rá anyukámat arra hogy vegyen nekem tippmixet?

Figyelt kérdés

Nem szoktunk lottót venni de a közelünkben van egy lottózó de nem is ez a baj hanem hogy nem biztos hogy hajlandó lenne-e bemenni.

Mit mondjak neki hogy biztosan vegyen nekem?

2013. aug. 26. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
semmit. Ha lesz inkább vegyél belőle néhány pöttyös túró rudit azzal biztosan nyersz
2013. aug. 26. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akarja anyud ? Nem értem ! A tippmix-el inkább van esélyed ,mint a coca-cola stb... nyereményjátékkal .
2013. aug. 26. 12:18
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát nem most nem vagyok éhes.

Ja és azt nem említettem hogy még nem dobtam fel neki a témát.

2013. aug. 26. 12:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsi csak most olvastam hogy mit írtál. :)
2013. aug. 26. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
A tippmix szelvény amúgy ingyenes. A lottózókban ki szokott téve lenni,veszel párat ,otthon kitöltöd és anyud feladja . Hány éves vagy ?
2013. aug. 26. 12:21
 6/10 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ingyenes de nem szólnak hogyha kiveszem?

Amúgy 14 éves vagyok.

2013. aug. 26. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Általában nem szólnak, de embere válogatja, elvileg jogilag nem vehetnéd ki sem, meg fel sem adhatod. De szerencse játék, ami pénzt inkább bármi másra költök... Tapasztalat... Kicsiben kezded, aztán majd nagyobbal, aztán majd rámegy minden pénzed.
2013. aug. 26. 13:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Nincs olyan sok pénzem hogy nagy veszteség érne és ahogy lenne azonnal elverném
2013. aug. 26. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
18 éven alul nem játszhatsz szerencsejátékot. Ezért valóban meg kell győznöd Anyukádat, hogy egyetlen egyszer hagy próbáld ki. Vagyis te kitöltöd, ő meg fizet a kasszánál, mert tőled nem fogadhatják el, mert megbüntetik őket.
2013. aug. 28. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Megmondod anyukádnak, hogy kiszeretnéd próbálni, összeírsz mondjuk olyan 4-5 meccset, vagy amennyit akarsz, kiszámolod, hogy mennyit nyerhetsz, hogyha 200-ast rátesztek, vagy 300-at. :) Ő meg feladja neked.
2013. aug. 28. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!