Mort9 kérdése:
Nem tudom hogy kérdezzem meg ez anyukámat hogy vigyük kutyakipzőbe?
Figyelt kérdés
már tud egy párat pl.ugat fekszik ül pacsit marad...de még akarnék egy pár dolgot de azokat nem tudom betanítani.2013. jún. 23. 22:25
1/13 A kérdező kommentje:
bocs azt nem írtam a kutyámat akarom vinni
2013. jún. 23. 22:27
2/13 anonim válasza:
"Anya! Elvihetem a(z) <a kutyád neve>t kutyaképzőbe?"
3/13 A kérdező kommentje:
azt értem de valahogy nem tom megmondani
2013. jún. 23. 22:48
5/13 A kérdező kommentje:
nem tudom
2013. jún. 23. 23:04
6/13 A kérdező kommentje:
léci segítsetek!!!!
2013. jún. 23. 23:09
7/13 anonim válasza:
Bátorságot nem tud senki adni.
Mást is ilyen nehezen tudsz édesanyádtól kérni?
Szólsz. Aztán vagy igen, vagy nem lesz a válasz. Ha igen, akkor boldogság. Ha nem, akkor max szomorkodsz. De nem fog összedőlni a világ miatta.
8/13 anonim válasza:
Kezdd el mesélni, hogy milyen ügyes a kutyus, hogy ezt meg azt már érti és hajlandó végrehajtani. Viszont van, amit te egyedül nem tudsz betanítani neki, de nagyon szeretnéd, ha tudná a kutya. Aztán említsd meg, hogy esetleg egy kutyakiképzőről mi lenne a véleménye, engedné-e, hogy elvidd oda...
9/13 anonim válasza:
Talán ha egyúttal azt is felajánlod, hogy a zsebpénzedből finanszírozod a dolgot, lehet, hogy nagyobb sikered lesz. Anyud mennyire állatbarát? mennyire rosszcsont a kutyus? Esetleg azzal érvelhetsz, hogy jól nevelt lesz így a kutya, és nem okoz majd gondot, szót fogad stb.
10/13 A kérdező kommentje:
anya ellégé állat barát.a kutya nagyon ritkán rossz
2013. jún. 24. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!