Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámat el akarják szeretni,...

Anyukámat el akarják szeretni, félre is lépett miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Normális házasságban éltek apuval és elég sokszor el akarták szeretni de kitartott apu mellett, viszont most már azt hiszem meg is csalta, mert van neki valami új pasija, akit apukám is ismer, mert azokból a körökből való. Miért szereti el tőlünk? miért nem talál egy olyat akinek nincs családja? Nagyon fáj, hogy így viselkedik anyu, nem értem..

13/L

2013. jún. 25. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Miért szereti el tőlünk?"

Nőlj fel anyukádat nem elszeretik hanem szeretöt tart apád mellet.

2013. jún. 25. 14:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de azt hiszem előtte is megcsalta valakivel:(
2013. jún. 25. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem elszeretik anyukádat..Úgy látszik nem az első eset,hogy anyukádnak szeretője van.
2013. jún. 25. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
figyi két esetben lehet akartán kívül úgymond ha amúgy is hajlamos rá, vagy nem jó a kapcsolat szüleid között. de az, hogy csak úgy beszéd álltal rávenni valakit erre, hidd el később megtudod a hormonok működését, nem úgy megy, hogy anyukád egy idióta és valaki csak rábeszélte, hogy "hé, gyere csak, ...." szal vágod.
2013. jún. 25. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel nem lehet mit tenni. Nagyon csúnya dolog,de a szívednek nem tudsz parancsolni.Viszont okos ötlet lenne megkérdezni tőle és elmagyarázni neki,hogy mit érzel ezzel kapcsolatban. Lehetőleg,ha hevesen reagál,ne menj bele a veszekedésbe,maradj nyugodt,ne emeld meg a hangod vele szemben.

Sok sikert. :)

2013. jún. 25. 14:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm...tudom hogy ti nem tudtok segíteni igazából csak azért írtam ide, hogy kiírjam magamból..nagyon rosszul esik, amit anyu csinál..apunak teszi a szépet úgy csinál, mitn egy mintafeleség..vendégeket fogad, elmegy vele mindenhova, mindig ad magára. Hallottam egyszer hogy apu barátai mondták, hogy ők is elvettek volna ilyen nőt feleségül, csak az ilyet nehéz megtartani..sokszor kikezdtek vele, ő meg visszaflörtölt...de azért nem lépett le:(
2013. jún. 25. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg anyukáddal. Mondd el neki azt,amit ide leírtál. :)
2013. jún. 25. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Normális házasságban éltek apuval"

Normális házasságban anya nem csalná meg apát, úgyhogy valószínüleg csak te érezted normálisnak.

Ebben anyád is, és apád is bűnös valahol.

2013. jún. 25. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!