Anyám úgy viselkedik velem, mintha utálna?
Figyelt kérdés
Ennyire várja már, hogy kirepüljek? Jó, belátom, nagy lány vagyok, itt az ideje, hogy önálló életem legyen, de még hiányzik egy-két feltétel. Ahogy ezek megvannak, már repülök is innen. De miért kell velem éreztetni, hogy ennyire utál, meg a terhére vagyok? Nem elég, hogy apámmal megromlott a kapcsolatom, most még vele is teljesen, mert már hozzá szólni sincs kedvem:( Már őt is kerülöm, negatív velem.2013. jún. 18. 21:37
1/2 anonim válasza:
Hány éves vagy? Dolgozol már? Vagy még tanulsz? Mi az, amivel anyukád érezteti, hogy a terhére vagy? elég kevés infót mondtál ahhoz, hogy véleményt lehessen alkotni
2/2 anonim válasza:
Mert? milyen anyud veled veled? es apuddal mert romlott meg a kapcsoltod? milyen feltetel kell meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!