Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám úgy viselkedik velem,...

Anyám úgy viselkedik velem, mintha utálna?

Figyelt kérdés
Ennyire várja már, hogy kirepüljek? Jó, belátom, nagy lány vagyok, itt az ideje, hogy önálló életem legyen, de még hiányzik egy-két feltétel. Ahogy ezek megvannak, már repülök is innen. De miért kell velem éreztetni, hogy ennyire utál, meg a terhére vagyok? Nem elég, hogy apámmal megromlott a kapcsolatom, most még vele is teljesen, mert már hozzá szólni sincs kedvem:( Már őt is kerülöm, negatív velem.

2013. jún. 18. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Dolgozol már? Vagy még tanulsz? Mi az, amivel anyukád érezteti, hogy a terhére vagy? elég kevés infót mondtál ahhoz, hogy véleményt lehessen alkotni
2013. jún. 18. 21:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert? milyen anyud veled veled? es apuddal mert romlott meg a kapcsoltod? milyen feltetel kell meg?
2013. jún. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!