Anyukak ti mit szolnatok ahoz ha neveloszulok lennetek es volna egy nem verbeli gyereketek aki 14 eves es mekerdezne toletek miert nem fogatatok orokbe amikor hozzatok kerult?
Ettol felt anyum is..ezert nm orult neki amikor montam h latni akarom ki az anyam !
Tudjatok olyan rossz erzes amikor nemtudod kire hasonlitasz,ki az apad es mi a neve..! Olyan rosszak a gyerekek is amiert kicsufolnak sokszor hogy milyen vagyok.
:((
ha írásban nem mondtak le rólad a vér szerinti szülök akkor nem lehet téged örökbe fogadni
valszeg az az oka
ismerek egy nevelőszülöt akinél 5-7 gyerek van mindig
1 saját
1 örökbefogadott - előtte nevelt gyerek volt de majd 2 év és rengeteg stressz volt mire sikerült h nála maradjon a gyerek
Szia,
próbáld meg kivárni amíg 18 nem leszel, hogy találkozz a vér szerinti szüleiddel. Ez azért lenne fontos, mert nem mondtak le rólad. Ha pedig a vér szerinti anyukád követelné, hogy ezentúl nála lakj, akkor lehet, hogy a bíróság azt mondaná, ezentúl nála kell laknod, és nem lakhatsz többet a nevelőszüleiddel. Ha 17-18 éves leszel, már más a helyzet.
A nevelőanyukádat pedig nyugodtan kérdezd meg. Bármelyik anyuka örülne egy ilyen kérdésnek. :) Ebből is tudni fogja, hogy mennyire szereted őt.
Azt is írod, hogy nem szeretnek a fiúk, mert csúf vagy és kicsi vagy. Hidd el, hogy ez nem igaz. Csak te hiszed magadról, hogy csúf vagy. A többiek pedig olyannak látnak, amilyennek te látod saját magad.
De tudod mit? Én is csúfnak láttam magam mikor annyi idős voltam, mint te. És most van nekem egy olyan párom, aki mellettem áll jóban, rosszban, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Nem az a fontos, hogy nézel ki. Az a fontos, hogy tanuld meg szeretni magad, és mások is szeretni fognak. Az iskolatársaiddal pedig ne törődj. A gyerekek nagyon kegyetlenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!