Anyukak ti mit szolnatok ahoz ha neveloszulok lennetek es volna egy nem verbeli gyereketek aki 14 eves es mekerdezne toletek miert nem fogatatok orokbe amikor hozzatok kerult?
Figyelt kérdés
Megszeretnem kerdezni a szuleimet h miert nm fogatak orokbe..szerintetek jo oklet? Vagy inkabb ne kerdezem mert lehet megbantom oket?2013. szept. 11. 12:54
21/23 A kérdező kommentje:
Nemreg jott haza es leultunk beszelgetni h milyen volt a napunk mit csinaltunk ma..stb.( a szokasos) es felhosztam a temat h miert nm fogatak orokbe..egyentalan nem latszot rajta h meglepeten erte volna a kerdes..elmagyarazta,hogy amikor en idekerultem ezzelot 14 eve mindenki nagyon orult nkm..es orokbe is szeretek volna fogadni de nem montak le rolam a szuleim..igy sajna nem lehetett a torveny miatt is! Es hiaba vettem volna att csaladnevet mert lany vagyok es amikor ferhez megyek akkor megfog valtozni a nevem..es hogy
ne busuljak azert hogy nemvagyok orokbefogadva mert ugyis az o lanyuk vagyok..es ha jo kis lany leszek amig ok elnek segiteni fognak nkm es szeretni fognak! Es hat arra kert hogy tanuljak,hogy legyen valaki belolem..:)
2013. szept. 11. 19:54
22/23 anonim válasza:
Akkor beigazolódott a sejtésünk. Remélem, megnyugodtál! :) Hidd el, nagyon szerencsés vagy, anyukád és apukád biztosan nagyon szeretnek téged.
23/23 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretnek! Koszonom mindenkinek a valaszt!
2013. szept. 13. 10:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!