Mi csináljak, ha az anyám utál? Hogy tundék jogilag független lenni tőle?
Tavaly kezdődött az egész,mikor új embereket ismertem meg és elkezdtem máshogy viselkedni.Megváltoztam,de azóta sokkal boldogabb és magabiztosabb vagyok.
Sokszor nem mentem be órákra,mert más dolgom volt és elintéztem,hogy tesire egyáltalán ne kelljen bejárnom.
Anya ezeken kiakadt,pedig az átlagom bőven 4.00 felett volt és nem értette meg,hogy miért nem akarok reggel 8-kor szenvedni földrajzon és hasonlók.De ha bent is voltam a suliba,akkor se nagyon csináltam semmit.
Utána közölte,hogy nyáron nem mehetek sehova.De júliusban elmentem a Voltra a tudta nélkül és amikor hazamentem,közölte,hogy a nyári szünet többi idejét az apámnál töltöm,mert nem bírja tovább,amit csinálok.Az apám pedig vidéken lakik és gyűlölöm,alig beszélek vele.
Próbált először jófej lenni,de 1 hét alatt kiborult tőlem,aztán csak olaj volt a tűzre,hogy a mostohalányának a "szerelmével" kavartam és bármit csináltam,kiakadtak rám.
2 hete vagyok itthon,de azóta anya csak veszekszik velem,ha csendben végig hallgatom és mosolyogva közlöm a végén,hogy "mindenben igazad van,anya",akkor az a baja,hogy gúnyt űzök belőle,ha meg ott hagyom és rácsapom az ajtót,"pimasz és szemtelen kölyök" vagyok.
Hogy tudnék jogilag teljesen független lenni tőle,ha még nem vagyok 18 éves?
A magánéletemet ne itt tárgyaljuk már ki légyszi.
Volt más dolgom és azt inkább csináltam,minthogy a suliban szenvedjek.
A mostohatesóm kapcsolatáról pedig nem én tehetek.Állította,hogy mennyire szerelmes,de a pasi mégse lehetett annyira oda érte,ha egy kis flörttől teljesen beindult.
Lehet ribizni,nem érdekel.
Nem fogok érettségin puskázni,mert nem kémiából és hasonló "kellemes" tantárgyakból szándékozok érettségizni.
Persze,a négyes feletti átlak tuti nem jó egy elég erősnek mondható suliba,de szerintem egy felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsga számít egy "kicsit".
Jaj majd kapsz még egy két pofont és helyrerakják a fejed!
Miss Van fontosabb dolgom, mint a suli :D MI? A tinianyaság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!