Az anyám tönkreteszi az életemet. Mit tegyek?
Nálam kb. ugyanez a helyzet, lassan eljutottam az öngyilkosság gondolatáug. Az egyetlen különbsèg, hogy èn továbbra is itthon èlek majd egyetem mellett...ha a barátom nem lenne, már èn sem.
.
Miért nem levelező tagozatra jelentkeztél?
Nálunk csak azért akartam függetlenedni, mert anyámék elég rosszul álltak anyagilag, és nem volt normáis ruhám stb.
Igényem volt arra, hgoy jobban nézzek ki, utazzak stb. Ezen felül nem volt felhötlen anyámmal a kapcsolatom, de annyira durva nem volt mint nálad.
Mindezeket összevetve eleve levelező tagozatra mentem.
1,5 maradtam így otthon, közben megegyeztünk , hogy adok le valamennyi pénzt. Szerintem teljesen reális összeget kértek, az a minimum, hogy abban az anyagi helyzetbe beszálok pl. a kajába. A lényeg, hogy 1,5 év múlva elköltöztem albiba és elkezdtem a saját életem élni.
Ennek már 12 éve, azóta férjem és gyerekeim vannak. Ha visszatekerném az időt is így csinálnám, igaz nagyon sajnálom, hogy kimaradtak a nagybetüs egyetemi évek, az ilyen fajta bulizás, de legalább a magam ura voltam, és másképp kijutott a bulikból is. :-) Csak a koleszos élet maradt ki, sajna.
diákmunkázok folyamat egyetem mellett 3 éve...
nehéz de kell a pénz megélni
én attól még itthon kínlódok mert ugye ez a kevés pénz sem elég csak kajára meg sulira:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!