Anyám tönkreteszi az életem Mit tegyek?
Lehet erre azt mondani, hogy rossz anya, vagy igenis tiszteljem mert megszült. Én úgy gondlom, hogy egy gyereket nem csak megszülni kell, hanem nevelni. De ő lesza.rta a fejünket, tesómmal rengeteget beszélünk mit tehetnénk, de hát az ő élete.
A legjobb az egészbe, hogy minden hónapban vesz valamit. Mikrót, grillsütőt, most tévé állványt vett, meg bohócos hátizsákot. Ahelyett, hogy kifizette volna a számlákat. A hőszolgáltatónak 1989 óta nem fizetett egy forintot sem. Mi lesz ha kiteszik? Én magamhoz veszem az az egyszobás albérletbe? annyira félek a jövőtől
Elsősorban önmagadért vagy felelős. Az, hogy felvettél hitelt, és tudtad, hogy anyud nem fogja visszafizetni valóban a te butaságod. Éveken át nem tanultál a hülyeségekből, akkor most fog megtanítani az élet.
Szörnyű ami veled történt, de ezeket a lépéseket te tetted meg, s nem anyud. A párod ha elhagy azért fog, mert te olyanokat csinálsz ami nem helyes.
Kérdezlek én téged, hogy ha én írok ilyen kérdést ki, te mit tanácsolnál nekem? Akkor már tudni fogod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!