Anyám tönkreteszi az életem Mit tegyek?
ez durva, nem hiszem hogy meg tudod változtatni őt, mert sajnos erre szocializálódott az évek során :(
Tanulj anyukád viselkedéséből, én pl soha többet nem bíznék rá semmilyen pénzt, hanem szépen elvinném egy orvoshoz, hátha kigyógyítanák az alkoholizmusából. Szerintem így ne élősködjön a családja nyakán, mert csak nyomorba dönt mindenkit saját maga után rántva őket.
Döbbentem olvasom a soraidat, hogy miket művelt anyád, és te mégis úgy gondolod hogy sajnálnád ha nem segíthetnél rajta, te egy nagyon jó ember lehetsz.
csak sajnos anyukád nagyon hozzászokhatott ehhez, h vki majd elsimítja a dolgait utána, mást már rég elhagytak volna ilyen esetben. a pokolhoz vezető út is jóindulattal van ám kikövezve, sztem inkább azzal kéne szembesíteni anyukádat, hogy neked már önálló életed van, és nem foglalkozhatsz egy életen át azzal hogy az ő f@szságai miatt tartsd a hátad, főleg hogy soha semmi jót nem kapsz érte, ez így nem igazságos. Szerintem anyukád pszichésen beteg, azért ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!