Anyám tönkreteszi az életem Mit tegyek?
Miért nem az apukád nevelt fel, mikor elváltak?
Hogy hagyhatott rá benneteket?
A kérdésedre válaszolva: nem teszi tönkre az életed!
A gyermekkorodat, na azt taccsra vágta rendesen, de mint írod, mára az életed normális kerékvágásba került. Legyél magadra emiatt nagyon-nagyon büszke! Sikerült kilépned az édesanyád nyomorából, sanjos sok gyermek felnőve a deviás szülő mintájára él.
Próbálj elvonatkoztatni a továbbiakban az ő élete és a sajátod között. Segítsd, ha tudod, hiszen az édesanyád, de sose hagyd, hogy kihasználjon.
A régi rossz emlékeket elfelejteni sosem fogod tudni, de idővel minde fájdalom enyhül..
Kitartást!!
Minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen gyermekkor, és ilyen megpróbáltatások után még kiállsz anyud mellett! Én is imádom Anyukámat, számomra ő a példakép , egyedül nevelt fel bennünket, hihetetlen küzdelmek árán, szóval éN is bármit, de tényleg bármit megtennék érte! DE neked szabni kellene ( kellett volna egy határt - sajnos ehhez már késő :(
Lehetetlen helyzetbe kerültél miatta, s ami még rosszabb, a saját magánéleted is rámehet erre, mert azért gondolom a párod nehezen érti meg a mártirságodat - mert ez már az szerintem! Lehet egy pszichológus érdekes dolgokat hozna ki ebből, ez valamiféle függőség lehet, amire rámehet az életed! A legrosszabb pedig, hogy nincs megoldás, nincs olyan dolog amivel egy életre elfeledhetnéd mindezt! - mert mégsem tanácsolhatjuk, hogy hagyd utcára kerülni, éhen halni... egy gyermek ilyet hogyan tehetne a szüleivel?!
Tudom-tudom, csak borzasztóan szenvednék ha magára hagynám. Pedig szinte semmi jót nem köszönhetek neki, talán annyit, hogy elvitt egyszer atlétikázni egy egyesületbe, ahol szép eredményeim lettek.
A hiteles dologgal kapcsolatban. A múlt héten kapta a levelet, hogy bíróságra visznek 10 hó 19-én tegnap, de fel sem hívott, pedig ingyen beszélünk vezetékesről. Ma felhívtam, hogy boldog szülinapot kívánjak neki, és csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy behajtás alatt vagyok, de épp nem ér rá, mert készülnie kell a születésnapjára. Sütni főznie, meg hát gondolom innia. Biztos nagyim nyugdíját megkapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!