Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám kitakar...

Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?

Figyelt kérdés

Van egy szoba a lakásunkban, ahol a ruháink meg ritkán használatos dolgok vannak. Ebben a szobában rengeteg pók van.. Én nagyon félek a pókoktól, mióta általános suliban egy táborban reggel arra ébredtem, hogy a takarómon egy madárpók van.. Tényleg madárpók volt, nem túlzok! Azóta az állatkertben tartják.

Szóval azóta nagyon rettegek tőlük, ahol 1 centinél nagyobb van, oda félek bemenni.

Nos ebben a szobában van egy csomó pókháló, mindegyikben nagy, fekete pókok vannak. Én már ott tartok, hogy nem merek bemenni, a ruháimat a húgommal hozatom ki, aztán vagy 5 percig vizsgálom, hogy nincs-e benne pók.. Sajnos nem tudom a szobámba tartani a ruháimat, mert elég kicsi..

Anyámnak már vagy 1 éve mondom, hogy takarítson ki, de nem akar.

2013. aug. 29. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
94%
Porszívóval szedd le a pókhálókat pókkal együtt, én is így szoktam. Ajtóban megállsz és úgy!
2013. aug. 29. 14:16
 2/73 anonim ***** válasza:
94%
Bizony! A porszívó csodákra képes!
2013. aug. 29. 14:19
 3/73 anonim ***** válasza:
34%
Te is kitakaríthatsz. Gondolom anyukád is dolgozik, mellette van millió dolga még, nem utasítgatni kellene, hanem segíteni.
2013. aug. 29. 14:20
 4/73 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik, egész nap itthon van.
2013. aug. 29. 14:21
 5/73 anonim ***** válasza:
31%
Miért nem takarítasz ki te? Esetleg vedd rá őket egy közös takarításra. Hárman legalább nem unalmas annyira...
2013. aug. 29. 14:22
 6/73 A kérdező kommentje:

Azért nem, mert mint írtam, rettegek tőlük.

Még porszívóval sem merem. Egyszer csináltam úgy és felmászott a csövön...

2013. aug. 29. 14:25
 7/73 anonim ***** válasza:
95%
Felmászott a csövön? Mégis mennyi pók van ott? Miért hagytátok, hogy ilyen legyen az a szoba? Ruhákat tartotok ott? Jó tiszták lehetnek.
2013. aug. 29. 14:26
 8/73 anonim ***** válasza:
24%
Elsővel értek egyet..a pókiszonyt úgyis kénytelen leszel legyőzni, érettségin sem fognak takarítónőt hívni ha pókot látsz a teremben. Én is porszívó csövével szoktam őket távolról beporszívózni. :)
2013. aug. 29. 14:26
 9/73 A kérdező kommentje:

Kb 40 pók biztos, hogy van.

Tiszták a ruhák...

2013. aug. 29. 14:27
 10/73 anonim ***** válasza:
96%
Ne mond nekem, hogy az egy tiszta szoba, ahol ennyi pók és pókháló van. Képzelem micsoda por van még emellett.
2013. aug. 29. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!