Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám kitakar...

Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?

Figyelt kérdés

Van egy szoba a lakásunkban, ahol a ruháink meg ritkán használatos dolgok vannak. Ebben a szobában rengeteg pók van.. Én nagyon félek a pókoktól, mióta általános suliban egy táborban reggel arra ébredtem, hogy a takarómon egy madárpók van.. Tényleg madárpók volt, nem túlzok! Azóta az állatkertben tartják.

Szóval azóta nagyon rettegek tőlük, ahol 1 centinél nagyobb van, oda félek bemenni.

Nos ebben a szobában van egy csomó pókháló, mindegyikben nagy, fekete pókok vannak. Én már ott tartok, hogy nem merek bemenni, a ruháimat a húgommal hozatom ki, aztán vagy 5 percig vizsgálom, hogy nincs-e benne pók.. Sajnos nem tudom a szobámba tartani a ruháimat, mert elég kicsi..

Anyámnak már vagy 1 éve mondom, hogy takarítson ki, de nem akar.

2013. aug. 29. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
Na most komolyan,ha eddig nem jutott senkinek eszébe tudom,hogy nem a leg állatbarátabb módszer a vegyszeres rovarirtás de az ember számára a legtisztább ,gondolom egy flakon rovarirtó ezer ft körül van ,beleférhet a családi kasszába ...
2013. aug. 30. 09:39
 72/73 anonim ***** válasza:
Nem tudom egyébként, hogy miért bántjátok szerencsétlen lányt... Elolvastam a kérdést, aztán a 7 oldalnyi választ is és meglepődve tapasztaltam, hogy mindenki a kérdezőt piszkálja. Az valamiért senkinek nem jutott eszébe, ami pl. nekem természetes lenne. Mégpedig az, hogyha engem valaki megkér valamire, mert megcsinálná ő maga is, de fél tőle, akkor én megteszem. Főleg, ha már egy éve kér, és egy ilyen apróságról van szó. Mellesleg ha anyuka egész nap otthon ül, akkor igazán megcsinálhatná, plusz ha nekem gyerekem lenne nem tőle várnám el első sorban a takarítást, hanem megcsinálnám magam. Nem cseléd, hanem gyerek. Persze néha megkérném, hogy segítsen, de nem állandóan az ő dolga lenne... És én is félek a pókoktól, meg a nagyobb bogaraktól, méhektől, darázstól. Ha utóbbi kettő a közelembe jön csapkodok meg hisztizek. Egyszerűen sokszor megcsíptek már és rettegek. Nem tudok mit csinálni vele, van akinek ez apróság, nekem sajnos nem az. És igen, ha nagyon muszáj és egyedül vagyok meg tudom oldani magam is, de a kérdező nincs egyedül... 25/L
2013. aug. 30. 12:00
 73/73 anonim ***** válasza:
Na pókmentes már a ház vagy mindenki eltettél láb alól?
2013. szept. 7. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!