Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám kitakar...

Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?

Figyelt kérdés

Van egy szoba a lakásunkban, ahol a ruháink meg ritkán használatos dolgok vannak. Ebben a szobában rengeteg pók van.. Én nagyon félek a pókoktól, mióta általános suliban egy táborban reggel arra ébredtem, hogy a takarómon egy madárpók van.. Tényleg madárpók volt, nem túlzok! Azóta az állatkertben tartják.

Szóval azóta nagyon rettegek tőlük, ahol 1 centinél nagyobb van, oda félek bemenni.

Nos ebben a szobában van egy csomó pókháló, mindegyikben nagy, fekete pókok vannak. Én már ott tartok, hogy nem merek bemenni, a ruháimat a húgommal hozatom ki, aztán vagy 5 percig vizsgálom, hogy nincs-e benne pók.. Sajnos nem tudom a szobámba tartani a ruháimat, mert elég kicsi..

Anyámnak már vagy 1 éve mondom, hogy takarítson ki, de nem akar.

2013. aug. 29. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
13%
Az alatt az idő alatt amíg ide irkáltál, el tudtad volna intézni a pók gondot, a felsorolt ötletek segítségével. Nyavalygással nem sokra mész.
2013. aug. 29. 14:52
 32/73 A kérdező kommentje:

Dehogynem, akkor is szarul érzem magam, de az csak 1 pók, nincs még mellette 10 másik.

A ruháimat 5 percig nézegetem, meg egy hosszú bottal fordítgatom, hogy jól átnézzem..

2013. aug. 29. 14:54
 33/73 anonim ***** válasza:
23%

10? Hát nem 40 pók van?

Kicsit kezdesz belezavarodni a történetbe kislány :D

2013. aug. 29. 14:55
 34/73 A kérdező kommentje:

Nem tudom, minek kötekedsz 79%-os. Nyilván nem egy négyzetméteren van a 40 pók...

Úgy értettem, hogy leütök 1-et és ott van a közvetlen közelbe még 10.

De nem baj, te minden kérdésnél ilyen aljas senki vagy..

2013. aug. 29. 14:56
 35/73 anonim ***** válasza:
29%

Jó, hogy tudod, hogy milyen vagyok :)

Igényes egy família vagytok, az tény:)

2013. aug. 29. 14:58
 36/73 A kérdező kommentje:
Ha neked az "igényes" szó jön le egy mentális beteg anyáról, bántalmazott gyerekekről, akkor csak gratulálni tudok..
2013. aug. 29. 14:59
 37/73 anonim ***** válasza:
84%
Most mit bántjátok szegény lányt? Engem már csípett meg pók úgy, hogy ügyeletre kellett velem rohanni. Hát senkinek nem kívánom.
2013. aug. 29. 15:01
 38/73 anonim ***** válasza:
14%
16 eves letedre jo kis rafinaltnak tunsz es ugy beszelsz itt ismeretlen emberekkel mint a kutyaval! de a takaritasra nincs eszed! ahol takaritva van ott nincs pok meg pokhalo meg pokember de meg batman se!! amugy meg harom nő egy lakasban es egyikotok se bir megmozdulni?! mert aki akar vagy ugy lett nevelve az még egy karral is takarit!
2013. aug. 29. 15:04
 39/73 A kérdező kommentje:
Persze, nincs eszem takarításra.. 2 emeletet én takarítok, minden csillog-villog mert így vezetem le a feszültségemet.. Napi 2x kisikálom a kádat, csempét, napi 4x porszívózok, és én nem takarítok...
2013. aug. 29. 15:06
 40/73 anonim ***** válasza:
26%
2 emeletes ház? És neked egy akkora szobád van, amiben egy doboz se fér el? Talán gyufásdobozban laktok?
2013. aug. 29. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!