Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám kitakar...

Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?

Figyelt kérdés

Van egy szoba a lakásunkban, ahol a ruháink meg ritkán használatos dolgok vannak. Ebben a szobában rengeteg pók van.. Én nagyon félek a pókoktól, mióta általános suliban egy táborban reggel arra ébredtem, hogy a takarómon egy madárpók van.. Tényleg madárpók volt, nem túlzok! Azóta az állatkertben tartják.

Szóval azóta nagyon rettegek tőlük, ahol 1 centinél nagyobb van, oda félek bemenni.

Nos ebben a szobában van egy csomó pókháló, mindegyikben nagy, fekete pókok vannak. Én már ott tartok, hogy nem merek bemenni, a ruháimat a húgommal hozatom ki, aztán vagy 5 percig vizsgálom, hogy nincs-e benne pók.. Sajnos nem tudom a szobámba tartani a ruháimat, mert elég kicsi..

Anyámnak már vagy 1 éve mondom, hogy takarítson ki, de nem akar.

2013. aug. 29. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:

Hát nálam az édesanya meg az anyuka nem ilyen ember.

Ne úgy képzeljétek el, hogy szegényke egész nap főz, most takarít..

Terrorizál engem meg a húgomat kiskorom óta, a pszichológusom szerint ha nem költözök el hamarosan, erősödnek majd a skizofrén tüneteim ... Ami anyám miatt van.. Ne tudjátok meg, milyen 0-24-ben idegesnek lenni, hallgatni a veszekedést, ahogy idegbetegen nekilök a falnak, mert épp ott voltam és ő ideges..

Az előbb történt épp egy ilyen, bocs, csak jól esett leírni.. Gyűlölöm őt, legszívesebben megölném.. és jelenleg nem szedem a gyógyszereimet...

2013. aug. 29. 14:42
 22/73 anonim ***** válasza:
12%
Költözz el akkor te pókasszony!
2013. aug. 29. 14:42
 23/73 A kérdező kommentje:
16 évesen persze...
2013. aug. 29. 14:43
 24/73 anonim ***** válasza:
12%
A nyávogásod alapján olyan 5 évesnek se gondoltalak. Amúgy veszel dobozokat, azokba belepakolsz, rakhatod egymásra. Nem foglal sok helyet és a szobába se kell bemenned. De ehhez már gondolkozni is kéne :)
2013. aug. 29. 14:44
 25/73 A kérdező kommentje:
De egy doboznyi hely nincs itt bzdmeg...
2013. aug. 29. 14:47
 26/73 Nádszálkisasszony ***** válasza:
29%

Ne haragudj de amint írtad úgy néz ki, hogy "anyád" nem fogja kitakarítani a szobát így Neked vagy a húgodnak kell kitakarítani ha erre van igényed. Ezeken a megoldásokon kívül nincs más csak az ha hívsz egy takarítónőt.

Mi is egy régi házba költöztünk be ami két évig nem volt kitakarítva. Nemcsak egy szoba, hanem három és már ne haragudj de ott nem volta "legalább 40 pók" így nagyrészt úgy érzem csak hisztizel és elégedetlenkedsz pedig néhány óra alatt egyedül is rendbe tudnád tenni.

21/L

2013. aug. 29. 14:49
 27/73 anonim ***** válasza:
22%
Juj de csúnyán beszélsz:) Vigyázz mert beszövik a szádat a kis pókok!
2013. aug. 29. 14:49
 28/73 anonim ***** válasza:
15%

Ok, félsz a pókoktól, ez tiszta.

Konkrétan mitől? Hogy megmarnak?

És ha anyádat vagy húgodat marják meg, amikor a te követelőzésedre bemennek?

Miért küldesz valakit olyan helyre, amitől te magad rettegsz?

Nekik nem mászna fel a csövön a pók, vagy mi?

Nekik ugyanannyiba telik leporszívózni őket, mint neked.

2013. aug. 29. 14:50
 29/73 A kérdező kommentje:

Látom fogalmatok sincs a pókfóbiáról..

Amikor meglátsz 1 pókot és már rosszul vagy, a vérnyomásod felmegy 200-ra, majdnem kiesik a szíved, hánynod kell, remeg a kezed, izzadsz mint 50 fokban..

2013. aug. 29. 14:51
 30/73 anonim ***** válasza:
12%
Ha fóbiád lenne, fel nem vennéd azokat a ruhákat amik a pókokkal voltak egy szobában! És te írtad, hogy a szobádban összenyomod, akkor nincs fóbiád? Simán lusta vagy és hisztis!
2013. aug. 29. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!