Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?
Van egy szoba a lakásunkban, ahol a ruháink meg ritkán használatos dolgok vannak. Ebben a szobában rengeteg pók van.. Én nagyon félek a pókoktól, mióta általános suliban egy táborban reggel arra ébredtem, hogy a takarómon egy madárpók van.. Tényleg madárpók volt, nem túlzok! Azóta az állatkertben tartják.
Szóval azóta nagyon rettegek tőlük, ahol 1 centinél nagyobb van, oda félek bemenni.
Nos ebben a szobában van egy csomó pókháló, mindegyikben nagy, fekete pókok vannak. Én már ott tartok, hogy nem merek bemenni, a ruháimat a húgommal hozatom ki, aztán vagy 5 percig vizsgálom, hogy nincs-e benne pók.. Sajnos nem tudom a szobámba tartani a ruháimat, mert elég kicsi..
Anyámnak már vagy 1 éve mondom, hogy takarítson ki, de nem akar.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Itt a másik kérdésem.. Így megértheted, hogy a "leülünk-megbeszéljük" miért nem megoldás ebben a családban..
Kérd meg a húgod, hogy takarítson ki.
Vagy tartsd a ruhád a szobájában, ha egyszer ott van hely, nálad meg nincs.
Megfognám és leszúrnám őket.
Pszichológus szerint kezdődő skizofréniám van, és csak rosszabbodni fog, ha itthon maradok.
Szinte vágyom arra, hogy megöljem őket, már sokszor átgondoltam, hogyan, miként, hova rejtem el őket...
Ezek nem csak általános gondolatok.. tényleg megölném őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!