Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám kitakar...

Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?

Figyelt kérdés

Van egy szoba a lakásunkban, ahol a ruháink meg ritkán használatos dolgok vannak. Ebben a szobában rengeteg pók van.. Én nagyon félek a pókoktól, mióta általános suliban egy táborban reggel arra ébredtem, hogy a takarómon egy madárpók van.. Tényleg madárpók volt, nem túlzok! Azóta az állatkertben tartják.

Szóval azóta nagyon rettegek tőlük, ahol 1 centinél nagyobb van, oda félek bemenni.

Nos ebben a szobában van egy csomó pókháló, mindegyikben nagy, fekete pókok vannak. Én már ott tartok, hogy nem merek bemenni, a ruháimat a húgommal hozatom ki, aztán vagy 5 percig vizsgálom, hogy nincs-e benne pók.. Sajnos nem tudom a szobámba tartani a ruháimat, mert elég kicsi..

Anyámnak már vagy 1 éve mondom, hogy takarítson ki, de nem akar.

2013. aug. 29. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
40%
:)))) hagyd azt se tudja mar mit beszel!
2013. aug. 29. 15:09
 42/73 anonim ***** válasza:
27%
És iskolába nem jársz? Vagy iskola mellett, hogy van időd ezekre?
2013. aug. 29. 15:14
 43/73 A kérdező kommentje:
Nem tanulok itthon, elég ha órákon figyelek. 2 előrehozottat csináltam májusban, 1 szót nem tanultam rájuk és 85% feletti lett mindkettő.
2013. aug. 29. 15:15
 44/73 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Itt a másik kérdésem.. Így megértheted, hogy a "leülünk-megbeszéljük" miért nem megoldás ebben a családban..

2013. aug. 29. 15:21
 45/73 kovpet ***** válasza:
46%

Kérd meg a húgod, hogy takarítson ki.

Vagy tartsd a ruhád a szobájában, ha egyszer ott van hely, nálad meg nincs.

2013. aug. 29. 15:21
 46/73 anonim ***** válasza:
Ez jó megoldás tényleg:) hülye kérdéseket meg szerintem ne irkálj ki, mert ha most a kezedbe adnám a kést, hogy na, most bökd le őket kit érdekel, akkor sírva fakadnál. És ez így normális! Mindenki szokta hülyeségeken törni a fejét, sőt mindenki csinál hülyeségeket is, de minden helyzet megváltoztatható! Csak akarni kell:)
2013. aug. 29. 15:24
 47/73 A kérdező kommentje:

Megfognám és leszúrnám őket.

Pszichológus szerint kezdődő skizofréniám van, és csak rosszabbodni fog, ha itthon maradok.

Szinte vágyom arra, hogy megöljem őket, már sokszor átgondoltam, hogyan, miként, hova rejtem el őket...

Ezek nem csak általános gondolatok.. tényleg megölném őket..

2013. aug. 29. 15:25
 48/73 A kérdező kommentje:
Gyógyszereket is kaptam, de most nincs pénzem kiváltani őket...
2013. aug. 29. 15:26
 49/73 anonim ***** válasza:
Ez úgy hülyeség ahogy van, hacsak nem vagy tényleg beteg. Akkor viszont sajnos tényleg maximum az elmegyógyintézetben tudnának rajta segíteni, ha tetszik ha nem! Oda beleegyezéseddel bevonulhatsz ha úgy érzed nincs minden rendben, de most a pókokról témáztunk, ezt oldjuk meg inkább:)
2013. aug. 29. 15:28
 50/73 anonim ***** válasza:
100%
Valaki írta hogy a hugit megkérhetnéd hogy együtt takarítsátok ki :)
2013. aug. 29. 15:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!