Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám kitakar...

Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?

Figyelt kérdés

Van egy szoba a lakásunkban, ahol a ruháink meg ritkán használatos dolgok vannak. Ebben a szobában rengeteg pók van.. Én nagyon félek a pókoktól, mióta általános suliban egy táborban reggel arra ébredtem, hogy a takarómon egy madárpók van.. Tényleg madárpók volt, nem túlzok! Azóta az állatkertben tartják.

Szóval azóta nagyon rettegek tőlük, ahol 1 centinél nagyobb van, oda félek bemenni.

Nos ebben a szobában van egy csomó pókháló, mindegyikben nagy, fekete pókok vannak. Én már ott tartok, hogy nem merek bemenni, a ruháimat a húgommal hozatom ki, aztán vagy 5 percig vizsgálom, hogy nincs-e benne pók.. Sajnos nem tudom a szobámba tartani a ruháimat, mert elég kicsi..

Anyámnak már vagy 1 éve mondom, hogy takarítson ki, de nem akar.

2013. aug. 29. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:
50%-os, neked köszi a válaszokat, a többiekre nem vagyok kíváncsi.. elmegyek futni, vagy nem tudom, nem érdekel hova, csak innen el...
2013. aug. 29. 15:47
 62/73 anonim ***** válasza:
40%
aztán rád ne ugorjon egy pók :D
2013. aug. 29. 15:48
 63/73 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól teszed, menj mozogd ki magadból a feszültséget! Egyébként is sportolnod kellene valamit, mert az állandó testmozgás eltereli a figyelmedet a problémákról, legalább ideg óráig! Amondó vagyok, hoy ha legközelebb mész a területihez akkor kérj tőle segítséget az intézettel kapcsolatban! Ha mániákus depressziót állapít meg nálad, akkor pl az állam állja a kezelési költségedet! Sok sikert!
2013. aug. 29. 15:50
 64/73 A kérdező kommentje:
Heti 5x sportolok már 3 éve.
2013. aug. 29. 15:51
 65/73 anonim ***** válasza:
37%

Nyilván felnőtt gondolkodásra vall, hogy felteszel egy kérdést a takarításról, és aki nem azt írja, ami te szeretnél, törölteted, gratulálok.

És jut eszembe, hogy is jön az eredeti kérdéshez, hogy milyen pszichiátriai problémáid vannak, meg hogy el szeretnél költözni, vagy kinyírni a szüleidet? Mert az eredeti kérdés ez volt: Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?

Eléggé megcsappant itt a válaszok száma egy röpke perc alatt, de töröltesd ezt is nyugodtan, gratulálok.

2013. aug. 29. 15:54
 66/73 anonim ***** válasza:
34%
Annyira mókás volt olvasni a nyavalygásodat 7 oldalon keresztül! :) Egy igazi érv vagy az abortusz mellett kisanyám!
2013. aug. 29. 16:09
 67/73 anonim ***** válasza:
21%

azért vigyázz :

[link]

2013. aug. 29. 16:31
 68/73 anonim ***** válasza:
37%
Az is sok IQ ra vall, hogy egy 16 éves gyereket fikáztok:)) persze aki maga is baromira kevés annak csak ahhoz van pofája hogy a kisebbeket szadizza:D ennyit értek.. Mint a hozzászólásaitok tartalma:0:)
2013. aug. 29. 16:40
 69/73 anonim ***** válasza:
Ha anyukádat nem tudod rávenni, akkor próbáld meg a hugodat, h Ti közösen összetakarítatok. A porszívózás jó ötletnek tűnik, ez mellett még vegyél fel kesztyűt, és a pók sem ér hozzád, akár ígyis megfoghatod, agyonnyomhatod, bár az úgy kicsit undorító. Dehát kesztyű van rajtad..:D Nálunk a fürdő szobában volt sok pók, és én a kesztyűs módszert alkalmaztam! :D mindent meg lehet oldani..:) sok szerencsét! :):)
2013. aug. 29. 17:20
 70/73 anonim ***** válasza:
42%
hat erted nem lenne kar, ha megennenek a pokok.
2013. aug. 29. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!