Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?
Van egy szoba a lakásunkban, ahol a ruháink meg ritkán használatos dolgok vannak. Ebben a szobában rengeteg pók van.. Én nagyon félek a pókoktól, mióta általános suliban egy táborban reggel arra ébredtem, hogy a takarómon egy madárpók van.. Tényleg madárpók volt, nem túlzok! Azóta az állatkertben tartják.
Szóval azóta nagyon rettegek tőlük, ahol 1 centinél nagyobb van, oda félek bemenni.
Nos ebben a szobában van egy csomó pókháló, mindegyikben nagy, fekete pókok vannak. Én már ott tartok, hogy nem merek bemenni, a ruháimat a húgommal hozatom ki, aztán vagy 5 percig vizsgálom, hogy nincs-e benne pók.. Sajnos nem tudom a szobámba tartani a ruháimat, mert elég kicsi..
Anyámnak már vagy 1 éve mondom, hogy takarítson ki, de nem akar.
Én nem fogom beismerni soha, hogy beteg vagyok, mert elég gáz mentális betegnek lenni.. De a pszichológus a lelkemre kötötte, hogy menjek gyámügyre, intézzem el a nagykorúsításomat és költözzek a páromhoz, mert itt nem maradhatok tovább..
Nem tartok ott még, hogy elmegyógyintézetbe kelljen mennem. Csak paranoiás vagyok, téveszméim vannak, meg ezek a gyilkos gondolatok.. Meg ha elborul az agyam, akkor nagyon agresszív vagyok...
De fél éve ennek a fele volt csak...
Nem ciki, de nincs pénzem a gyógyszerekre meg a pszichológusomra..
A területi ingyenes pszichológus meg csak havi 1x tud fogadni, annyian járnak hozzá.
A cikit arra értettem, hogy magamnak beismerni ciki, de ettől még járnék orvoshoz meg minden, csak nem fogom beismerni és másoknak elmondani.
16 vagyok még csak...
Feltettem erről is egy kérdést, hogy milyen lenne, ha a páromhoz költöznék 16 évesen.. De mindenki leszólt, hogy egy élősködő kis rbanc lennék akkor meg milyen szánalmas...
Ő szívesen eltartana, már egy ideje mondja, hogy úgyis oda fog költöztetni, mert ez így nem élet.. De nem akarok élősködő lenni..
Beszéltem vele, de nem tud gyakrabban fogadni sajnos.. Ő ajánlotta a pszichológusomat is, akihez jártam, csak hát pénzbe kerül.. Mondjuk "olcsó", 3500 ft/óra, de most 1000 ft-om sincs.
A sulimban a pszichológus valami vicc. Azt mondta, hogy hlye az én orvosom, nekem nincs is semmi bajom, normálisak a gondolataim és ne lázadjak (???), 3 alkalom után meg azt mondta, hogy én hagyjam őt a problémáimmal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!