Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám kitakar...

Mit tegyek, hogy anyám kitakarítson?

Figyelt kérdés

Van egy szoba a lakásunkban, ahol a ruháink meg ritkán használatos dolgok vannak. Ebben a szobában rengeteg pók van.. Én nagyon félek a pókoktól, mióta általános suliban egy táborban reggel arra ébredtem, hogy a takarómon egy madárpók van.. Tényleg madárpók volt, nem túlzok! Azóta az állatkertben tartják.

Szóval azóta nagyon rettegek tőlük, ahol 1 centinél nagyobb van, oda félek bemenni.

Nos ebben a szobában van egy csomó pókháló, mindegyikben nagy, fekete pókok vannak. Én már ott tartok, hogy nem merek bemenni, a ruháimat a húgommal hozatom ki, aztán vagy 5 percig vizsgálom, hogy nincs-e benne pók.. Sajnos nem tudom a szobámba tartani a ruháimat, mert elég kicsi..

Anyámnak már vagy 1 éve mondom, hogy takarítson ki, de nem akar.

2013. aug. 29. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:

Én nem fogom beismerni soha, hogy beteg vagyok, mert elég gáz mentális betegnek lenni.. De a pszichológus a lelkemre kötötte, hogy menjek gyámügyre, intézzem el a nagykorúsításomat és költözzek a páromhoz, mert itt nem maradhatok tovább..

Nem tartok ott még, hogy elmegyógyintézetbe kelljen mennem. Csak paranoiás vagyok, téveszméim vannak, meg ezek a gyilkos gondolatok.. Meg ha elborul az agyam, akkor nagyon agresszív vagyok...

De fél éve ennek a fele volt csak...

2013. aug. 29. 15:31
 52/73 A kérdező kommentje:
A húgom hozzám sem szól, mert felsőbbrendűnek érzi magát.. A szüleim ezt súlykolták belé, hogy ő jobb, mint én, én csak egy szrdarab vagyok és semmit sem érek
2013. aug. 29. 15:32
 53/73 anonim ***** válasza:
100%
Elég baj. Ha tudod magadról, hogy problémád van, akkor tenned kell ellene de nagyon gyorsan! Mielőtt még baj lenne! Fél éve még nem éreztél ennyi haragot? Akkor mi lesz ha egy újabb fél év múlva a párodat, vagy akárkit aki szembe jön leböknél? Vagy minlesz ha egy év múlva tényleg meg is teszed? Cikibb orvoshoz járni hetente, mint ha lecsuknak 20 évre? Ha most nekiállsz és teszel a bajaid ellen akkor elmúlhatnak és lenne esélyed egy normális boldog, dühkitörés-téveszme és skizofréniamentes életre!
2013. aug. 29. 15:35
 54/73 A kérdező kommentje:

Nem ciki, de nincs pénzem a gyógyszerekre meg a pszichológusomra..

A területi ingyenes pszichológus meg csak havi 1x tud fogadni, annyian járnak hozzá.

A cikit arra értettem, hogy magamnak beismerni ciki, de ettől még járnék orvoshoz meg minden, csak nem fogom beismerni és másoknak elmondani.

2013. aug. 29. 15:37
 55/73 A kérdező kommentje:
Megszűnt az a cég, ahol diákmunkáztam 1 évet, azóta nem vettek fel sehova. Még alkalmira se
2013. aug. 29. 15:38
 56/73 anonim ***** válasza:
26%
Mint mondtam 18 éves korod után bevonulhatsz egy elmegyógyintézedbe önszántadból, és ott tudnának veled foglalkozni rendesen! Szerintem az lenne a legjobb! De nem a párodhoz kell költöznöd, mert akkor sem lenne jobb! A szüleidtől viszont midenképpen el kellene költöznöd! A legjobb egy ilyen intézetbe !
2013. aug. 29. 15:39
 57/73 anonim ***** válasza:
77%
37 éves koromig rettegtem a pókoktól. Gyerekként megcsípett egy, na az végleg betette a kiskaput. Ha megláttam egyet a közelben, kikerültem messziről, ha a falon volt, addig visítottam míg a párom le nem szedte, képes voltam rendesen hisztériás rohamot kapni a látványuktól. Aztán tavaly egyedül maradtam. Nincs kinek hisztiznem. Ha pókot látok, bár még mindig nem szeretem, de meg kell egyedül oldanom a kitessékelését. És még itt vagyok.
2013. aug. 29. 15:41
 58/73 A kérdező kommentje:

16 vagyok még csak...

Feltettem erről is egy kérdést, hogy milyen lenne, ha a páromhoz költöznék 16 évesen.. De mindenki leszólt, hogy egy élősködő kis rbanc lennék akkor meg milyen szánalmas...

Ő szívesen eltartana, már egy ideje mondja, hogy úgyis oda fog költöztetni, mert ez így nem élet.. De nem akarok élősködő lenni..

2013. aug. 29. 15:41
 59/73 anonim ***** válasza:
100%
A területi pszichológussal kellene beszélned, hogy legyen a segítségedre, ő neki ez a kötelessége! Valamint az iskoládban is kell lennie pszichológusnak, tőle is kérned kellene egy kis infót az intézettel kapcsolatban. Azért az intézet a legjobb megoldás a számodra, mert egy bentlakásos intézetben 0-24 h ig felügyelve tudnák feltárni a probléma gyökerét.
2013. aug. 29. 15:43
 60/73 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele, de nem tud gyakrabban fogadni sajnos.. Ő ajánlotta a pszichológusomat is, akihez jártam, csak hát pénzbe kerül.. Mondjuk "olcsó", 3500 ft/óra, de most 1000 ft-om sincs.

A sulimban a pszichológus valami vicc. Azt mondta, hogy hlye az én orvosom, nekem nincs is semmi bajom, normálisak a gondolataim és ne lázadjak (???), 3 alkalom után meg azt mondta, hogy én hagyjam őt a problémáimmal

2013. aug. 29. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!