Mi csináljak, ha az anyám utál? Hogy tundék jogilag független lenni tőle?
Tavaly kezdődött az egész,mikor új embereket ismertem meg és elkezdtem máshogy viselkedni.Megváltoztam,de azóta sokkal boldogabb és magabiztosabb vagyok.
Sokszor nem mentem be órákra,mert más dolgom volt és elintéztem,hogy tesire egyáltalán ne kelljen bejárnom.
Anya ezeken kiakadt,pedig az átlagom bőven 4.00 felett volt és nem értette meg,hogy miért nem akarok reggel 8-kor szenvedni földrajzon és hasonlók.De ha bent is voltam a suliba,akkor se nagyon csináltam semmit.
Utána közölte,hogy nyáron nem mehetek sehova.De júliusban elmentem a Voltra a tudta nélkül és amikor hazamentem,közölte,hogy a nyári szünet többi idejét az apámnál töltöm,mert nem bírja tovább,amit csinálok.Az apám pedig vidéken lakik és gyűlölöm,alig beszélek vele.
Próbált először jófej lenni,de 1 hét alatt kiborult tőlem,aztán csak olaj volt a tűzre,hogy a mostohalányának a "szerelmével" kavartam és bármit csináltam,kiakadtak rám.
2 hete vagyok itthon,de azóta anya csak veszekszik velem,ha csendben végig hallgatom és mosolyogva közlöm a végén,hogy "mindenben igazad van,anya",akkor az a baja,hogy gúnyt űzök belőle,ha meg ott hagyom és rácsapom az ajtót,"pimasz és szemtelen kölyök" vagyok.
Hogy tudnék jogilag teljesen független lenni tőle,ha még nem vagyok 18 éves?
Fiatalság, bolondság!
"Apa! Anya! Független akarok lenni! Minden hónap elején utaljatok át nekem 200.000 Ft-ot és többet nem akarok rólatok hallani..." :)
Te egy öntelt, undorító, beképzelt, pimasz, szánalmas és a végtelenségig buta KISGYEREK vagy.
Ennyi.
Én adnék neked két jól irányzott piszok nagy taslit, aztán kicsit helyrejönnél tőle talán.
Ha nem, akkor nemhogy visszahoználak, de úgy vágnálak ki, hogy csak leshetnél.
azért én is kiváncsi lennék rá,hogy is képzeled el azt a nagy függetlenséget..!
Ráadásul a suliból is kicsaphatnak ha rendszeresen lógsz,és akkor a 8 általánossal még reménytelenebb lesz munkát találni.
Nem azzal van a baj,hogy nem tudok hová menni.Mert ha a pénz meg a lakás lenne a gond,akkor már mennék is.De amíg nem vagyok 18 éves,addig nem költözhetek el és nem lehet normális életem.
Ez a gond,nem az anyagiak.
Miért kéne az anyám ahhoz,hogy leérettségizzek?
Egyetemre megyek a gimi után,nem az a célom,hogy utcaseprő legyek.
A jó jegyeket könnyen megszereztem tavaly: profin puskáztam dolgozatoknál,de jelentkeztem felelni is,hogy "lássák rajtam a tanulást" és az is segített,hogy a legtöbb tanár jó véleménnyel volt/van rólam.Van 2 nyelvvizsgám is,szóval nem vagyok reménytelen eset.
Ezen az oldalon miért van ennyi agresszív válaszoló,akik vernék/verik a gyerekeiket?
Miért vagyok hülye?Mert nem szenvedni akarok az anyám miatt,hanem élni az életemet?
nem az anyád miatt szenvedsz,hanem a viselkedésed miatt!
szerinted téynleg az volna a normális reakció anyukádtól,hogy:még támogatja is a lógásodat egy szó nélkül..??
és szerinted majd a suli is elnézi neked,hogy: nem jársz be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!