Terhes vagyok 17 évesen, most mit csináljak?
Abortusz nincs befolyással a későbbi terhességekre. Ha valakinek nem jön össze, az nem egy x évvel ezelőtti abortusz miatt van. Alig ismerek olyan nőt, akinek nem volt abortusza. Nagyon gyakori, hogy egy várt terhesség korai szakaszban elhal (missed ab), azt is műtéttel fejezik be. Nekem is volt kérdeztem az orvosomat akkor, nincs ilyen kockázata egyáltalán. Az, hogy x év múlva nem jön össze, az lehet a kor miatt, hisz idősebb a nő, lehetnek hormongondok és egy csomó minden, de ezek nem az abortusz következményei.
Egy barátnőm járt hasonló cipőben, neki nagyon rendes volt az anyukája, még ő vígasztalta, és elkísérte a műtétre is. Én is így tennék, ha ez történne a lányommal. Ez nem az az élethelyzet, amikor veszekszünk, segíteni és támogatni kell. Remélem anyukád is ilyen.
Nem akarlak leordítani, mert amikor veled egyidős voltam, lefeküdtem egy 29 éves sráccal, ő is csak kihasznált (ebben együtt tudok érezni veled). De ennyi idősen nekem eszembe sem jutott volna (sőt, most sem), hogy részeg legyek (sőt, az sem, hogy igyak, de ez mellékes).
Nem mondom, hogy ne aggódj. Viszont édesanyád helyzethez képest jól reagálta le a dolgokat, nem?! :)
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!