Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok 17 évesen, most...

Terhes vagyok 17 évesen, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba és hülye kis r*banc voltam, hagytam, hogy kihasználjon, lefeküdtem vele ittasan és most terhes vagyok. Tudom, szánalmas, meg akarom ölni magam, nem bírok tükörbe nézni, hányingerem van magamtól. Egyszerűen képtelen vagyok elmondani anyának, leszedné a fejem, pedig tudom, hogy el kell. Iszonyatosan kétségbe vagyok esve. Ti mit reagálnátok?
2013. aug. 22. 23:45
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
21%
Azt mondanám, hogy kis ribi vagy (már bocs), aztán adnék 30 ezer forintot, és elkísérnélek abortuszra, utána vigasztalgatnálak, elkísérnélek nőgyógyászhoz, hogy írjon a fel tablettát. Ha azt mondanád, hogy meg akarod tartani a babát, tutira megöngyilkolnám magam.
2013. aug. 23. 00:15
 12/58 anonim ***** válasza:
44%
megérdemled. amúgy szólj anyudnak mert kell az abortuszhoz a hozzájárulása. Gondolom te sem akarsz a nyakukra szülni egy gyereket
2013. aug. 23. 00:15
 13/58 anonim ***** válasza:
78%

az ember, ha szerelmes, sok hülyeséget képes megtenni, vagy hagyni a másiknak, gondolom a sok rosszindulatú kommentelő közül még senki se csinált emiatt hülyeséget

kedves kérdező: bánkódni már késő, verd ki a fejedben ezeket a gondolatokat és állj oda anyukád elé, mondd el neki, mi történt, nagyon mérges lesz rád, de segíteni fog, ne hallgasd el, mert azzal nem csak rosszabbul jársz

2013. aug. 23. 00:16
 14/58 anonim ***** válasza:
87%
Remélem anyukád nem fog nagyon kiakadni. Drukkolok. Én ha anyukád lennék, mellett állnék, mert elég borzalmas most neked.
2013. aug. 23. 00:18
 15/58 anonim ***** válasza:
45%

Én ekkora hibát nem csináltam pedig több mint a duplája a korom a tiedhez képest.

De mégsem lettél tömeggyilkos vagy diktátor..

A legjobb az lenne ha vállalnád a tetteid következményét. Állj a szüleid elé, és mond el, hogy terhes vagy. Lehet hogy kapni fogsz anyádtól 2 hatalmas pofont, esetleg jól megruház, de ez mind mérgében teszi majd.. De az is lehet hogy higgadtan kezeli a tényeket és segíteni fog az első perctől kezdve.

Végül is mit veszítesz?? Kapsz pár pofont, de legalább a teher hogy miképp mond el a terhességedet elmúlik.

Ha már tudni fogják akkor sokkal könnyebben tudsz majd alkalmazkodni a további döntésekben.

Hogy később hogy döntesz.. nos majd tudni fogod idővel.. De nem árt ha tényleg végig gondolod, hogy mi a legjobb neked..

Én nem vagyok abortusz párti sem abortusz ellenes. Én inkább azt szoktam mondani hogy a szükséges rossz.. Van amikor erre van szükség, amikor még nincs itt az ideje hogy valaki gyereket vállaljon. Nem mondom hogy tartsd meg, vagy vetesd el. Csak annyit mondok, hogy második hibát ne csináljál. Ne szülj senki nyakába...

2013. aug. 23. 00:21
 16/58 anonim válasza:
10%
Szia! Az előző válaszolókat olvasva, megdöbbentem. Lehet, hogy egyszer hibáztál, valóban oda kell állnod a szüleid elé és el kell mondanod nekik, de kérlek gondolj bele, ha abortuszra mész, megölöd a gyermekedet. Ne kövess el még nagyobb hibát, de persze ez a te döntésed, akárhogy határozol a szüleid melletted fognak állni.
2013. aug. 23. 00:33
 17/58 anonim ***** válasza:
81%

#17: igaz, inkabb tegye tonkre egy gyerek eletet, csak mert neki fajna "megolni". Szerinted milyen erzes lesz majd annak a gyereknek, hogy anya sosincs velem, mert inkabb bulizik, vagy jobb esetben tanul (a koranak megfeleloen)? Hogy egy hibanak tartja a sajat anyja? Szerinted az jo lesz neki, hogy sz@r elete lesz?

Jezusom, a falat kaparom mar ettol a "ne old meg a gyereked" c. valaszoktol.

2013. aug. 23. 00:37
 18/58 anonim ***** válasza:
97%
Senki sem jókedvében veteti el a gyerekét utolsó. De ha mondjuk nem tudnák fölnevelni mert csórók, akkor talán jobb elvetetni. Az is lényeges, hogy tudná-e szeretné a lány a gyerekét, mert borzasztó úgy felnőni, mikor érzi a gyerek, hogy a kutya sem akarta, hogy a világra jöjjön.
2013. aug. 23. 00:38
 19/58 anonim ***** válasza:
Utolsó=17-es.
2013. aug. 23. 00:39
 20/58 A kérdező kommentje:
Megtartani biztosan nem fogom, végképp tönkretenné az amúgy is sz*r életem. Holnap erőt veszek magamon és elmondom anyának, remélem, hogy túlélem.
2013. aug. 23. 00:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!