Terhes vagyok 17 évesen, most mit csináljak?
az ember, ha szerelmes, sok hülyeséget képes megtenni, vagy hagyni a másiknak, gondolom a sok rosszindulatú kommentelő közül még senki se csinált emiatt hülyeséget
kedves kérdező: bánkódni már késő, verd ki a fejedben ezeket a gondolatokat és állj oda anyukád elé, mondd el neki, mi történt, nagyon mérges lesz rád, de segíteni fog, ne hallgasd el, mert azzal nem csak rosszabbul jársz
Én ekkora hibát nem csináltam pedig több mint a duplája a korom a tiedhez képest.
De mégsem lettél tömeggyilkos vagy diktátor..
A legjobb az lenne ha vállalnád a tetteid következményét. Állj a szüleid elé, és mond el, hogy terhes vagy. Lehet hogy kapni fogsz anyádtól 2 hatalmas pofont, esetleg jól megruház, de ez mind mérgében teszi majd.. De az is lehet hogy higgadtan kezeli a tényeket és segíteni fog az első perctől kezdve.
Végül is mit veszítesz?? Kapsz pár pofont, de legalább a teher hogy miképp mond el a terhességedet elmúlik.
Ha már tudni fogják akkor sokkal könnyebben tudsz majd alkalmazkodni a további döntésekben.
Hogy később hogy döntesz.. nos majd tudni fogod idővel.. De nem árt ha tényleg végig gondolod, hogy mi a legjobb neked..
Én nem vagyok abortusz párti sem abortusz ellenes. Én inkább azt szoktam mondani hogy a szükséges rossz.. Van amikor erre van szükség, amikor még nincs itt az ideje hogy valaki gyereket vállaljon. Nem mondom hogy tartsd meg, vagy vetesd el. Csak annyit mondok, hogy második hibát ne csináljál. Ne szülj senki nyakába...
#17: igaz, inkabb tegye tonkre egy gyerek eletet, csak mert neki fajna "megolni". Szerinted milyen erzes lesz majd annak a gyereknek, hogy anya sosincs velem, mert inkabb bulizik, vagy jobb esetben tanul (a koranak megfeleloen)? Hogy egy hibanak tartja a sajat anyja? Szerinted az jo lesz neki, hogy sz@r elete lesz?
Jezusom, a falat kaparom mar ettol a "ne old meg a gyereked" c. valaszoktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!