Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok 17 évesen, most...

Terhes vagyok 17 évesen, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba és hülye kis r*banc voltam, hagytam, hogy kihasználjon, lefeküdtem vele ittasan és most terhes vagyok. Tudom, szánalmas, meg akarom ölni magam, nem bírok tükörbe nézni, hányingerem van magamtól. Egyszerűen képtelen vagyok elmondani anyának, leszedné a fejem, pedig tudom, hogy el kell. Iszonyatosan kétségbe vagyok esve. Ti mit reagálnátok?
2013. aug. 22. 23:45
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
22%
Feküdj le aludni:)
2013. aug. 22. 23:47
 2/58 anonim ***** válasza:
92%
Szólj anyukádnak ő majd segít.
2013. aug. 22. 23:48
 3/58 anonim ***** válasza:
41%
hányj egy jót magadtól, aztán mondd el anyukádnak, mert abortuszt nem végeznek 18 alatt szülő nélkül
2013. aug. 22. 23:50
 4/58 anonim ***** válasza:
85%

majd hozol egy felelős jól átgondolt döntést, hogy megtartod e vagy sem. és megy tovább az életed valamelyik irányban. ne te leszel az első akárhogy is döntesz.

és tényleg nyugi és menj aludni.

2013. aug. 22. 23:51
 5/58 anonim válasza:
100%
Én teljesen együtt èrzek veled de télleg az lenne a legjobb ha anyukádnak időben szolnál mert ha nem szolsz akkor nagyon nagy bajban leszel késöbb ő segiteni fog
2013. aug. 22. 23:52
 6/58 A kérdező kommentje:
Kb. kidobna itthonról, ha elmondanám. Inkább begyógyszerezem magam, úgysem tudnám feldolgozni.
2013. aug. 22. 23:53
 7/58 anonim ***** válasza:
95%
nem fog kidobni, akkor se ha nagyon sokáig haragudni fog rád emiatt :)
2013. aug. 22. 23:57
 8/58 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem. Miért kellene hánynia magától? Azért, mert le mert feküdni egy olyan emberrel, aki után nem csak vágyakozik, hanem szereti is? Részegen az ember tehet meggondolatlan dolgokat, őrültségeket, szerencsés esetben nem lesz ezekből semmi, csak max. egy jó sztori, rosszabb esetben viszont ilyen is lehet a vége, benne van a pakliban.

Egyébként szerintem egyértelmű, hogy el kell vetetni. Mondd el anyukádnak, aztán először ki fog akadni, majd segíteni fog.

2013. aug. 22. 23:58
 9/58 anonim ***** válasza:
31%

17 évesen eleve részegen???? de oké, részeg..de ha már arra felnőttnek érezte magát hogy részegre igya magát, és szexeljen akkor arra miért nem érezte felnőttnek magát hogy védekezzen?? Most miért nem érzi magát felnőttnek hogy a szülei elé álljon???

Nekem 8 mit csinál, de egy biztos.. Sokáig nem tudja titkolni, így ilyen esetnél minél előbb túl kell esni.

Vagy álljon a szülei elé, és hallgasson az anyjára, hogy 17 évesen és felelőtlenül ne vállalja a gyereket., vagy akár be vehet egy halom gyógyszert ami amúgy sem oldaná meg a gondját

Vagy hagyja abba a kamu sztorikat és készülődjön az iskolára.. Hál istenek nemsokára suli..

2013. aug. 23. 00:04
 10/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a minősítéseket, tisztában vagyok vele, hogy egy idióta vagyok, de nem erre voltam kíváncsi. Gondolom, ti soha nem hibáztatok még életetek során. Nem érzem még elég szörnyen magam, pont ilyen válaszokra volt szükségem, köszönöm, tényleg.
2013. aug. 23. 00:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!