Terhes vagyok 17 évesen, most mit csináljak?
majd hozol egy felelős jól átgondolt döntést, hogy megtartod e vagy sem. és megy tovább az életed valamelyik irányban. ne te leszel az első akárhogy is döntesz.
és tényleg nyugi és menj aludni.
Nem értem. Miért kellene hánynia magától? Azért, mert le mert feküdni egy olyan emberrel, aki után nem csak vágyakozik, hanem szereti is? Részegen az ember tehet meggondolatlan dolgokat, őrültségeket, szerencsés esetben nem lesz ezekből semmi, csak max. egy jó sztori, rosszabb esetben viszont ilyen is lehet a vége, benne van a pakliban.
Egyébként szerintem egyértelmű, hogy el kell vetetni. Mondd el anyukádnak, aztán először ki fog akadni, majd segíteni fog.
17 évesen eleve részegen???? de oké, részeg..de ha már arra felnőttnek érezte magát hogy részegre igya magát, és szexeljen akkor arra miért nem érezte felnőttnek magát hogy védekezzen?? Most miért nem érzi magát felnőttnek hogy a szülei elé álljon???
Nekem 8 mit csinál, de egy biztos.. Sokáig nem tudja titkolni, így ilyen esetnél minél előbb túl kell esni.
Vagy álljon a szülei elé, és hallgasson az anyjára, hogy 17 évesen és felelőtlenül ne vállalja a gyereket., vagy akár be vehet egy halom gyógyszert ami amúgy sem oldaná meg a gondját
Vagy hagyja abba a kamu sztorikat és készülődjön az iskolára.. Hál istenek nemsokára suli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!