Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok 17 évesen, most...

Terhes vagyok 17 évesen, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba és hülye kis r*banc voltam, hagytam, hogy kihasználjon, lefeküdtem vele ittasan és most terhes vagyok. Tudom, szánalmas, meg akarom ölni magam, nem bírok tükörbe nézni, hányingerem van magamtól. Egyszerűen képtelen vagyok elmondani anyának, leszedné a fejem, pedig tudom, hogy el kell. Iszonyatosan kétségbe vagyok esve. Ti mit reagálnátok?
2013. aug. 22. 23:45
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező (#21) miért ne élnéd túl??? Hidd el, nem Te vagy az első, de még csak nem is az ezredik lány, aki teherbe esik 17 évesen... megesett ilyesmi a saját párommal is...

Én meg mit reagálnék, ha a lányom 17 évesen teherbe esett volna? Megkérdezném, hogy a fiúval beszélt-e már a dologról, és mik a további terveik... (tudod, attól, mert az ember szülő, még általában tudja, hogy egy 17 éves többnyire már él szexuális életet, és azt is, hogy ez esetben még védekezés mellett is benne van a pakliban a terhesség...)

2013. aug. 23. 01:12
 22/58 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, nem is az a gáz, hogy 17 éves vagyok, hanem az, hogy ezzel a fiúval nem vagyok együtt, csak kihasznált és hogyha mondanám is neki, hogy terhes vagyok, nem csinálna semmit.
2013. aug. 23. 01:17
 23/58 anonim ***** válasza:
24%
Vetesd el te szerencsétlen csitri ne tedd tudatosan tönkre egy ártatlan ember életét, a józan eszedre hallgas ne az ösztöneidre....
2013. aug. 23. 02:08
 24/58 A kérdező kommentje:
Nyilván elvetetem, miért tenném tönkre az életét bárkinek is?
2013. aug. 23. 02:11
 25/58 anonim ***** válasza:
15%

Cukor falatom ha tudnád mi munkával, lemondásal, szenvedésel jár egy baba fel se tenéd a kérdést,

baromi sok ember életét az teszi tönkre még a legelején hogy sok butuska csitri megszüli szimplán mert babázgatni akar nem gondolva a következményekre.

2013. aug. 23. 02:18
 26/58 A kérdező kommentje:
NEM AKAROK BABÁZGATNI, ESZEMBEN SINCS!!!! Azért tettem fel a kérdést, mert elsősorban arra voltam kíváncsi, más szülők mit szólnának, mert iszonyatosan kétségbeestem. Igen, szerencsétlen csitri vagyok, de te meg olvass már a sorok között, légyszíves.
2013. aug. 23. 02:26
 27/58 anonim ***** válasza:
75%
Egyértelmű a válasz .Végy erőt magadon és a vállald a következményeket,állj az édesanyád elé és valld be ,hogy mi történt .Minél előbb annál jobb . Ne húzd az időt ,főleg miután a terhesség megszakitást teszed (egyébként nagyon helyesen ! ) kilátásba ! Jól látod ,17 évesen eszement dolog lenne bevállalni a babát ! Menjetek el nőgyógyászhoz minél előbb ,minél fiatalabb a terhesség annál könnyebb lesz a felépülés a műtét után . Ne aggódj ,hanem cselekedj ! Volt már ilyen a világtörténelemben ,nem te vagy az első és sajnos nem is az utolsó . Majd ird meg mi a helyzet !
2013. aug. 23. 05:55
 28/58 anonim ***** válasza:
70%
17 -es ,abba gondoljon bele ,hogy megöli a gyermekét ?! Hagyjuk már ezt a hatásvadász dolgot ! Talán segitesz neki felnevelni ,vigyázol a babára amig ő tanul stb ?! Szabad ország ,szabad akarat . Minden nő előtt ott a döntés joga a 12 .hétig ,hogy végigviszi-e a terhességét ! A leghelyesebb dolog amit most tehet ,hogy irány a doki és minél előbb a megszakitás !
2013. aug. 23. 06:05
 29/58 anonim ***** válasza:
72%

Mielőtt kifutsz az időből, vegyél erőt magadon és szólj anyukádnak!

Nem te leszel az első lány az világtörténelemben akivel ez megtörtént, és biztos, hogy nem is az utolsó.

Mond meg anyukádnak, hogy nagy baj van, nagyon nagy baj van, terhes vagy. Tuti, hogy lesokkol, kiakad, leordítja a fejed, lesikítja a hajad, de már azon fog agyalni, hogy a mikor menjetek dokihoz, miből fizessétek ki és még suli előtt meglegyen. Ne késlekedj, most minden nap sokat számít.

Ja, és ne verd nagydobra, nem kell ezt a legjobb barátnődnek sem tudni, csak te és anyukád!

2013. aug. 23. 06:38
 30/58 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos a suli előtt 100 % ,hogy nem lesz meg . Legalább 2-2,5 hét a vele járó hivatalos procedúrákkal együtt .
2013. aug. 23. 06:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!