Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok 17 évesen, most...

Terhes vagyok 17 évesen, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba és hülye kis r*banc voltam, hagytam, hogy kihasználjon, lefeküdtem vele ittasan és most terhes vagyok. Tudom, szánalmas, meg akarom ölni magam, nem bírok tükörbe nézni, hányingerem van magamtól. Egyszerűen képtelen vagyok elmondani anyának, leszedné a fejem, pedig tudom, hogy el kell. Iszonyatosan kétségbe vagyok esve. Ti mit reagálnátok?
2013. aug. 22. 23:45
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező ! Te hoztál egy döntést ,HELYESEN,OKOSAN ! Édesanyádnak minél hamarabb mondd el mi a helyzet ,ideges lesz ez természetes ,de hidd el melletted fog állni ,egész biztos nem kell egyedül végigcsinálnod az egész kórházasdit .Ha akarod irj privit . :-)
2013. aug. 23. 08:57
 42/58 A kérdező kommentje:
Már az egyik válaszomnál leírtam, hogy arra voltam kíváncsi, más szülők hogyan reagálnának erre. A tálalást félve, de megoldom.
2013. aug. 23. 08:58
 43/58 anonim ***** válasza:
77%
Én is édesanya vagyok . Nem dicsérnélek meg ,biztos kiakadnék ,de a legfontosabb az lenne ,hogy minél előbb egy jó és megbizható orvost találjunk ,és a lehető leghamarabb túlesni az egészen .
2013. aug. 23. 09:00
 44/58 A kérdező kommentje:
Egyébként meg azoknak KÖSZÖNÖM, akik kedvesen válaszoltak és nem hordtak le, jól esett. Remélem, minél hamarabb megoldódik.
2013. aug. 23. 09:00
 45/58 anonim ***** válasza:
37%

#40, én azért ezt nem látom ilyen egyszerűnek, tudod, nagyon különböző szülők vannak, ez azért már az itteni válaszokból is lejön... emléxem a saját anyám reakciójára a "szaporulat érkezik" közlésre, pedig hát én akkor 21 voltam, és én vagyok a férfi... olyan több hetes hisztéria lett belőle, hogy ihaj...

Bár ugye itt általában nők reagálnak, és mindenki az anyukához küldözgeti a lányokat, még ez sem egyértelmű, teljesen esetleges, hogy egy családban melyik szülő a toleránsabb, van, hogy az anya, és van, hogy az apa, ezt át kell gondolni.

2013. aug. 23. 09:04
 46/58 anonim ***** válasza:
42%
43 -as ,nevetséges vagy és szánalmas :D Majd a kérdező eldönti kinek ir ! Már eldöntötte mit fog tenni és ez igy van rendjén .Ebbe neked nincs beleszólásod . Nekem sem igaz ,de én nem egy meggondolatlan ,felelőtlen gyerekvállalásra akarom rávenni . Részemről a téma lezárva ,szerencsére a kérdező is reálisan látja a helyzetet !
2013. aug. 23. 09:06
 47/58 anonim ***** válasza:
57%
Mond el anyudnak és irány a doki!
2013. aug. 23. 09:24
 48/58 anonim ***** válasza:
44%
mindenképp mond el anyádnak/szüleidnek, aztán pedig a srácnak is és ha nem normálisan reagálná le ráküldeném az apámat, hogy beszélgessen el vele komolyan...
2013. aug. 23. 09:25
 49/58 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, abszolút érthető, hogy egy ilyen helyzetben a te életkorodban nem a babázás az, ami rövid távon célként jelenik meg az ember előtt. A pánik, ami ilyenkor a legtöbbeken úrrá lesz, a lehető leggyorsabb és legkönnyebb "megoldás" irányába visz és a gondolkodás nélküli abortuszt választja. Azt viszont tudnod kell, hogy az abortuszba minden baba belehal. Így a te gyermeked is. Ehhez képest van más megoldás, ami mindenképpen jobb, mint az értelmetlen pusztulás. Adj egy esélyt magatoknak és gondold meg: örökbe is adhatnád a gyermekedet. Nagyon sokan szeretnének egészséges kisbabát azok közül, akiknek soha nem lehet. Nyilván sok áldozattal járna mindez, de emberi életbe mégsem kerülne.
2013. aug. 23. 09:35
 50/58 anonim ***** válasza:
68%
a kérdés h mit szólnék? Kiakadnék, haragudnék magamra, rád, de melletted állnék, és nem üvöltöznék hanem elmondanám h így is szeretlek, és megköszönném a bizalmas. Persze baromi nehezemre esne, de ez a szülők dolga
2013. aug. 23. 10:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!