Melegek/leszbikusok, a ti családotok, hogy fogadta, amikor bejelentettétek, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
Én is épp egy coming out-ra készülök, és kíváncsi vagyok, hogy kinek, hogyan sikerült.
18/f
Sajnos én félek tőle. Bár családom ismeri a páromat (2 éve vagyunk együtt) persze csak mint "barátot" , de jobban szeretik mint engem :). Amíg otthon élek nem akarok elmondani mert nem tudom hogy reagálnak rá, és ha balul sülne el a dolog akkor inkább a saját lakásomban várom meg míg lecsillapodik mindenki , mint a kis szobámban :) Már tervezzük az összeköltözést és ahogy kapok munkát abban a megyében ahol ő lakik akkor szabad a pálya.
21/mF
En tulajdonkeppen nagymamammal elek kb 15eve (nagyapam akkor halt meg, nem akartuk, hogy egyedul maradjon), de anya a telek tuloldalan lakik tesoimmal, szoval nem mentem messze :D.
Nekem mar fel eve baratom volt, mikor elmondtam mamanak. Hat erdekes volt, mert amilyen beszeddel keszultem, o tartotta meg helyettem, hogy nem befolyasolhatja az erzeseit az ember es hogy ez nem valasztas kerdese meg stb :D kicsit olyan volt mint egy elfogult melegjogi aktivista. Aztan kb ennyi volt, teljesen termeszetesnek vette. Anya az, mint egy tank... aki inzultalja a melegeket, vagy mas, kissebbsegeket ledozerolja, mindig is ilyen volt. Ugyhogy nagymamamhoz hasonloan ot is nagyon megrenditette a dolog, amikor hazahoztam a pasimat egesz delutan vele beszelgetett a nappaliban... :D O volt az elso nagy szerelmem, de eleg tragikus vege lett, alkesz es elegge devians, elkenyeztetett emberke... igy egy ido utan nem birtam tovabb es szakitottam vele, az elejen amig beleszerettem meg tudott vezetni, leven tavkapcsolat volt.
Aztan volt meg egy coming outom, legjobb baratnom eseteben. Felkrszitettem, be volt sz...va, hogy mit akarok bevallani, de megkonnyebbult, mikor elmondtam: 'huu ba+, azt hittem lefekudtel anyaval vagy valami" xD. Illetve masnap bnom anyukajanal is meg volt :D (kicsit gyanus volt, hogy folyton egyutt vagyunk, egyutt alszunk, de nem jarunk :D)
21/f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!