Melegek/leszbikusok, a ti családotok, hogy fogadta, amikor bejelentettétek, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
Én is épp egy coming out-ra készülök, és kíváncsi vagyok, hogy kinek, hogyan sikerült.
18/f
Én vagyok a 18:36-os, én is megnézem, köszi.
Kedves Kérdező! Ha túlestél a dolgon, majd mesélsz? Sok szerencsét!
"Bár az én gyerekem nem lesz buz.i az 100%."
hát igen, mindenki ezt mondja... :D
Anya sírva fakadt, nem hitte el, azóta is emésztgeti, és a "hátha nem így van" mondata lett a kedvenc.
Apa rácsapott egyet a hátamra, röhögve azt mondta, hogy " hülye vagy te fiam" és ennyi volt.. ( Azóta sokkal jobb lett a viszonyunk, mint mielőtt tudta volna, bár ne beszélünk róla sokat)
Tesóm ideges lett, papolt nekem arról, hogy ne híreszteljem, mert hogy ez nagy befolyással lehet a jövőmre is, és hasonlók. Persze attól még ugyanúgy szeretnek, és nagyon nagyon féltenek, de szerencsére nem vagyok balhés, és a környezetem teljesen elfogadta a dolgot.. :) Én nem bántam meg, hogy elmondtam, egy egész hegy esett le a szívemről :D
Lány vagyok. 4 éve volt, amikor megismertem a barátnőmet. Nagyon sokat voltam vele, haza meg szinte csak aludni jártam, vagy még azt se. Anyám kérdezgette, hogy mi van már, de azt mondtam, hogy egy új társaságban vagyok, akikkel elvagyunk. Aztán a tesóm megtalált pár közös képet a gépemen. Csak ilyen ölelkezős képek voltak, semmi durva. De anyámnak leesett, mivel előtte is sejtette. Teljesen normálisan, nőiesen nézek ki, a barátnőm is. Csak kisebb koromban is mindig 1-2 lányról beszéltem, és anya rájött. Tulajdonképpen jól fogadta, azt mondta, elmondhattam volna előbb is, ez neki nem probléma. Amit nagyon értékelek, hogy nem kezdte azzal, hogy sebaj, majd kinövöd. Mert apám ezt mondta (elváltak még régen). De ma már ő is rájött, hogy ez nem afféle hóbort. Vannak a családban idősebbek, ők innen-onnan visszahallották, nem beszélnek velem. Olyannyira, hogy amikor egyszer egy járókeretet el kellett vinni nekik, anyukám a barátnőmet kérte meg, mivel ő ért rá, és neki volt kocsija. Egy köszönömöt nem mondtak neki, és azóta is úgy emlegetik, hogy "az a lány". Pedig ő is teljesen átlagos, nincs benne semmi fiús, vagy kivetnivaló. Egyébként nagyon jóban a közeli családommal, hétvégenként megyünk együtt vásárolni, főzőcskézünk.
Az ő szülei nem fogadták olyan jól. Az anyja kb 3 órát sírt, aztán még 3 órát közösen sírtak. Azóta úgy csinál az anyukája, mintha csak a legjobb barátnője lennék, nem vesz tudomást a dologról. De legalább nem erőltet semmit, pl. fiúkat. Az egyik nővére nagyon rosszul fogadta, és mondta, hogy engem többet látni sem akar, ez az én hibám, én tettem leszbikussá...... De az anyukája kiállt mellettem.
én 22/L ő 24/L.
Sok sikert!
12-es! Jó szórakozást kívánok hozzá neked és a kérdezőnek is, a magam részéről nekem tetszett!
Azt hiszem, ha arra a részre érsz benne, rájössz, melyik része miatt jutott eszembe a kommentedről a film.
Szia!
A két bátyámnak már 16 éves koromban elmondtam, mi a helyzet (ők 25 és 30 évesek most), az idősebbik azt mondta, hogy már három éves korom óta tudta, hogy meleg vagyok, mert túlságosan odavoltam a mesékben a királyfikért :D
Mindketten azonnal elfogadták, amikor épp belezúgtam valakibe, mindig mondogatták, hogy "naa, összejöttetek már?" A barátaim, pedig a többségük fiú, ugyanúgy szeretnek, mint mielőtt megtudták. Igazából nem csinálok belőle nagy ügyet, ha kérdezik, elmondom, mi van velem. Aki értelmes, az úgyis felfogja, hogy nem ettől függ, milyen ember vagy.
Apukám sajnos már meghalt, anyukámnak sokáig nem mondtam el. Három hete, mikor az idősebbik bátyám megkérte a barátnője kezét, akkor kezdtünk el vele beszélgetni a párkapcsolatokról, és kiböktem neki, hogy meleg vagyok. Rám mosolygott, annyit mondott, hogy hát igen, feltűnő volt neki, hogy nem hozok haza lányokat, pedig a bátyáim már 14 éves koruk óta ezt csinálják :D
Közölte, hogy ettől még ugyanúgy szeret és reméli, hogy megtalálom a páromat akivel boldog lehetek és megfelelő tagja lesz a családunknak.
Szóval, nálam minden jól ment. Remélem nálad sem lesz probléma, sok szerencsét!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!