Hogy lehet az, hogy egy apa többet törődik a gyerekével mint a saját anyja?
2-es válaszolóhoz csatlakoznék. Honnan tudod ezt. Most pl. belegondoltam, hogy ha mi társaságban vagy családnál vagyunk, inkább a párom foglalkozik a gyerekkel, mert végre vele van, én meg végre társaságban vagyok. Rengeteget dolgozik, éjjel-nappal én vagyok a gyerekkel, de pont ha mások látják, inkább úgy nézne ki, hogy a párom többet törődik vele mint én.
Amúgy nálunk a családban van olyan, hogy az apa tényleg többet foglalkozik a babával, sógornőm elég furcsa, nem törődik semmit a gyerekkel, a kötelező dolgokat gyorsan letudja (etetés, pelenkázás), de nem játszik vele, nem beszél hozzá, kezébe is csak akkor veszi, ha kell.
De erre meg egy másik válaszolóval értek egyet: bezzeg, ha egy férfi nem foglalkozik egyáltalán a gyerekével, az nem szúr szemet senkinek.
7-es vagyok.
Amit a 8-as írt, nálunk is sokszor az van. Apa tök ritkán van a gyerekkel, de ha elmegyünk sétálni, akkor én nem tolhatom a babakocsit, ő teszi tisztába, az ő kezében van - teljesen úgy jön le ilyenkor, mintha mindent ő csinálna, de mindketten tudjuk, hogy nem így van.:)
Amúgy nálunk is sógornőm a "furcsa", a gyerekek fizikai szükségleteit még csak ellátja, de azon kívül... Majd tesóm foglalkozik velük munka után.
Svédországban az apák szívesebben vesznek részt a gyerekek felnevelésében, mint más európai apák.
Ha egy apa törődik a gyerekével, azt jelenti, tele van érzelmekkel, szereti a gyerekét. Az apának is rész kell vennie ebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!