Miért van az, hogy az anyós, vagy a várandós nő saját anyja nincsenek tekintettel az állapotára?
Miért kell felidegesíteni az állapotost mindenféle ostobasággal? A megszokás hatalma, vagy mi?
Anyám teljesen kiborított tegnap. Olyanokkal jött nekem, hogy tíz évvel ezelőtt micsoda kezelhetetlen kamasz voltam, meg kiskoromban milyen rossz gyerek voltam, és ha újra kezdhetné tuti nem vállalna be engem. Hát az ilyennek van szíve?
Igen, ők ilyenek... enged el a füled mellett. Nekem az apám mesélt folyamatosan olyan dolgokat, hogy a szomszéd néni szülés előtt még megfejte a tehenet utána pedig ment a földekre dolgozni. (azt válaszoltam, hogy elég hülyén mutatna a panelban egy tehén) Hozzáteszem nem voltam egyik terhességem alatt sem egy lusta kismama, mert mindent megcsináltam, nem is engedtem senkit hogy segítsen...
Szerintem találj ki valami epés választ aztán vagy megsértődik, vagy észbekap. :)
(mondjuk dühömben a 14 éves lányomnak valamelyik nap én is aztmondtam, hogy pont ilyen gyereket kívánok neki, mint ő csak hármat :) én sem leszek ezek szerint jobb :DD )
Olvastam régebben,hogy neked is idős szüleid vannak. Teljes mértékben tudom,miről beszélsz. Az én anyám is egy két lábon járó házisárkány. Nálunk volt pár napot,de azt végig veszekedtünk,sírtam,pedig a lábam és vérnyomásom miatt szigorú pihenés volt a javaslat,de abból sem lett semmi.
Más generáció,más felfogás... Változtatni nem tudunk rajta. Egy biztos:én sosem leszek ilyen a gyerekemmel. Kitartás neked is! :)
anyukám nekem is olyan kis zsiványt kívánt mindig mint én voltam, főleg mikor rosszalkodtam :)
engem anyósom visz sírba azzal, hogy ő még kapált 9 hónapos terhesen. na bumm.
elengedem a fülem mellett. bár az igaz, hogy a szülőtől sokkal rosszabban esnek ezek a beszólások, nehezebb is nem tudomást venni róluk, de azért próbáld meg!
én a helyedben megkérdezném tőle, hogy ezt most mire föl mondta???
remélem a továbbiakban mellőzik ezeket a durva beszólásokat ellened!
Áh, csak úgy belelovallta magát a múlt elemzésébe. Én meg tűrtem, hallagattam, aztán ennél a kijelentésnél elszakadt a cérna és ott hagytam, ahol volt. Végig bőgtem majdnem az egész éjszakát. Mahajlandó volt bocsánatot kérni, na de az is olyan volt, hogy kb örülhetnék, hogy megtette... Na mindegy.
Amúgy igaz, tényleg az az izgi, ha van egy rosszcsont gyereked, persze azért kordában kell tudni tartani, de hát most egy kis angyal mellett eléggé uncsi lenne anyának lenni! :)
Remélem azért boldogan telik a babavárás nektek! Köszönöm a válaszaitokat!
Sok szépet és jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!