Miért van az, hogy az anyós, vagy a várandós nő saját anyja nincsenek tekintettel az állapotára?
Figyelt kérdés
Miért kell felidegesíteni az állapotost mindenféle ostobasággal? A megszokás hatalma, vagy mi?
Anyám teljesen kiborított tegnap. Olyanokkal jött nekem, hogy tíz évvel ezelőtt micsoda kezelhetetlen kamasz voltam, meg kiskoromban milyen rossz gyerek voltam, és ha újra kezdhetné tuti nem vállalna be engem. Hát az ilyennek van szíve?
2012. aug. 15. 10:50
11/11 A kérdező kommentje:
Szegénykém! Nagyon sajnálom, hogy ilyen anyukád veled! Biztosan megvan az oka, amiért ilyen csúnyán viselkedik veled, de te ne is törődj vele! Adjon erőt, hogy mindig van rosszabb helyzet annál, mint amiben éppen vagyunk, és nekünk jobb. :) Nem irigyellek, ráaádásul még nem kevés hátra van, de remélem azért anyukád lassan megnyugszik és jobb fej lesz! Kitartás!
2012. aug. 16. 05:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!