Megütött az apám, segítség?
ma 20:54
Anya vagyok, 20 éves fiam van.De...!!!Annyi ilyet tapasztaltam, hiszen ilyen helyen dolgozom, amikor egy kamasz segítséget kér, és ezek a válaszok jönnek, mint itt.Ha felteszi ezt a kérdést az USA-ban, 10 perc alatt kint vannak rendőrök, pedig nem is hívta őket senki.
Ennek az embernek fáj az, ahogy bánnak vele, lehet, ő a hibás, de akkor rá kell vezetni a dolgokra, nem még jobban alávágni.Én sajnálom, és szerintem egy ember sem érdemli meg a fizikai bántalmazást, hiszen abban különbözünk az állatoktól, hogy tudunk uralkodni az érzelmeinken.
Elszabadultak itt az indulatok. :) Nem látunk bele a helyzetedbe, Dominika, de te is biztosan eléggé szubjektíven éled meg a dolgod. Gondolj bele, apukád helyzetébe, mi lehetett a valódi ok. Pl egész nap dolgozik, te meg otthon henyélsz, ennyit kér, hogy pakolj el, és te még a barátaid előtt, valamilyen hangsúllyal vissza is beszélsz neki. Vagy valami más.
Ha tényleg rendszeresen üt-ver akkor pedig szólj a tanáraidnak, ők tudni fogják mit kell tenni. De arra készülj fel, hogy mi lesz, ha pl nevelőintézetbe kerülsz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Adnák én is pofont ha a kérdésben lévő dolog beteljesült!
Nem, egyetlen pofont sem szabad eltűrni!
pl polgari per?
esetleg nem bizonyithato kozuti baleset torteno elhalalozas ?
vagy este leszall a bosszu angyala egy hisztis 15 eves kepeben ?
:-))))
*_*Dominika*_*
ömmm, most téged kéne komolyan venni??
Ne már .....
VERÉS NEM MEGOLDÁS , de EGY POFON az már IGEN !!!! :)
És nem tudjuk az apa szemszögéből a dolgokat, úgyhogy ne kajáljatok már be mindent a kislánynak banyek.!!
Mert itt adja a kis szende lányt. Aztán semmit nem tudtok arról, hogy VALÓJÁBAN hogy történt.
MINDEN OKKAL TÖRTÉNIK. ;)
Elvoltál te kényeztetve EZ A BAJOD Kislány, ha hiba csúszik a gépezetedbe akkor mindig ki fogsz írni mindent gyk-ra ?? ( Végül is kiírhatod, mert ez az oldal célja....
csak Magadat vered át, nem másokat!!! ÖNMAGADAT!)
Úristen!Milyen emberek vannak ezen az oldalon? A nagy hőség ennyire megártott nektek?
Lényegtelen, h valós-e a kérdés, vagy nem.
Alapból mindenki letámadta, s csodálkoztok, hogy így válaszol? Felnőtt emberekből több észt várnék, mint amit most itt produkáltatok.
Azt se tudjuk mi történt, de itt pár ember már kész sztorit állított fel, hogy miért lehetett.
Ezek szerint az itt válaszoló emberek helyeslik a verést egy olyanért, ha a gyereke nem viszi ki rögtön a poharakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!