Apám megigért egy gépet már 2 éve és nem hajlandó megvenni mit tegyek?
Az van hogy apám 2 éve nem veszi meg de annyit segitek hogy egy házat kérnék már érte!
Apámrol: 61 éves , Sokat zenél , főz , sokat dolgozik.
Van egy alternativ ötletem : programoznék csak sajnos nem tudok , ezért valaki megtannitana nagyon meghálálnám skype:zolika6001
Vagy irjatok nekem olyan ötleteket amik bejöthetnek
1. mondom 12 vagyok és ne ez legyen a főtéma!!!
Előre is kösz, Normális választ kérek
"de annyit segitek hogy egy házat kérnék már érte!"
Egy házért felnőtt emberek (párok) sok-sok évig dolgoznak napi 8-10-12 órában. Vagy számítógépházról van szó? :)
"programoznék csak sajnos nem tudok , ezért valaki megtannitana"
Agysebészetet nem szeretnél skype-on tanulni? :)
Szerintem beszélgess sokat olyanokkal, akik már nem 12 évesek. Lassan össze fog állni, hogy hogy működik a világ.
először tanulj meg helyesen írni, aztán csak programozni
szerinted miért tanulnak általában egyetemen a programozók?
Azért, hogy valaki megtanítson programozni a hála nem elég. Más sokat tanul ezért, sok pénzt és időt áldoz rá. Ez így működik.
A másik, a szüleinknek nem azért segítünk, hogy ezt-azt megkapjunk. Ha valamit szeretnél megkapni, akkor állj apád elég kész ötletekkel és érvekkel, hogy miért lenne az hasznos számodra, akkor biztosan megkapod!
Teljesen összefüggéstelen és érthetetlenül írsz, 12 évesen már illene kicsit előrébb tartani a fogalmazási készségeddel...
Szóval inkább olvass sokat, és beszélgess rendesen, értelmes emberekkel, komoly témákról, hogy fejlődjön a kifejezőképességed.
Elég gáz, hogy ezt a pár mondatot sem sikerült összefüggéseiben leírnod. (A helyesírásról meg még nem is szóltam akkor...)
Nyugi, én is most kaptam meg a 8.-os ballagási ajándékomat (laptop + nyomtató). Csak 3 évet vártam rá.
Ui.: Tanulj meg helyesen írni, biztos találsz olyat, aki skype-on megtanítja neked az összes tudnivalót A magyar helyesírás szabályaiból.
18/L
"1. mondom 12 vagyok és ne ez legyen a főtéma!!!
Előre is kösz, Normális választ kérek"
Drága Zolika! Akkor minek írtad ki?! 12 évesen ne követelj dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!