Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám megigért egy gépet már 2...

Én a háboru kérdése:

Apám megigért egy gépet már 2 éve és nem hajlandó megvenni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az van hogy apám 2 éve nem veszi meg de annyit segitek hogy egy házat kérnék már érte!

Apámrol: 61 éves , Sokat zenél , főz , sokat dolgozik.

Van egy alternativ ötletem : programoznék csak sajnos nem tudok , ezért valaki megtannitana nagyon meghálálnám skype:zolika6001

Vagy irjatok nekem olyan ötleteket amik bejöthetnek

1. mondom 12 vagyok és ne ez legyen a főtéma!!!

Előre is kösz, Normális választ kérek

2013. aug. 4. 09:55
1 2 3
 1/22 kovpet ***** válasza:
93%

"de annyit segitek hogy egy házat kérnék már érte!"

Egy házért felnőtt emberek (párok) sok-sok évig dolgoznak napi 8-10-12 órában. Vagy számítógépházról van szó? :)

"programoznék csak sajnos nem tudok , ezért valaki megtannitana"

Agysebészetet nem szeretnél skype-on tanulni? :)

Szerintem beszélgess sokat olyanokkal, akik már nem 12 évesek. Lassan össze fog állni, hogy hogy működik a világ.

2013. aug. 4. 10:07
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Inkább tanuljál még.
2013. aug. 4. 10:07
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

először tanulj meg helyesen írni, aztán csak programozni

szerinted miért tanulnak általában egyetemen a programozók?

2013. aug. 4. 10:13
 4/22 anonim ***** válasza:
17%
Számítógép alaplapról van szó ház címszó alatt első!:)
2013. aug. 4. 10:32
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

Azért, hogy valaki megtanítson programozni a hála nem elég. Más sokat tanul ezért, sok pénzt és időt áldoz rá. Ez így működik.

A másik, a szüleinknek nem azért segítünk, hogy ezt-azt megkapjunk. Ha valamit szeretnél megkapni, akkor állj apád elég kész ötletekkel és érvekkel, hogy miért lenne az hasznos számodra, akkor biztosan megkapod!

2013. aug. 4. 10:32
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Igy 12 évesen még inkább tanulj, picim.
2013. aug. 4. 10:44
 7/22 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen összefüggéstelen és érthetetlenül írsz, 12 évesen már illene kicsit előrébb tartani a fogalmazási készségeddel...

Szóval inkább olvass sokat, és beszélgess rendesen, értelmes emberekkel, komoly témákról, hogy fejlődjön a kifejezőképességed.

Elég gáz, hogy ezt a pár mondatot sem sikerült összefüggéseiben leírnod. (A helyesírásról meg még nem is szóltam akkor...)

2013. aug. 4. 10:56
 8/22 anonim ***** válasza:
26%

Nyugi, én is most kaptam meg a 8.-os ballagási ajándékomat (laptop + nyomtató). Csak 3 évet vártam rá.

Ui.: Tanulj meg helyesen írni, biztos találsz olyat, aki skype-on megtanítja neked az összes tudnivalót A magyar helyesírás szabályaiból.

18/L

2013. aug. 4. 11:28
 9/22 anonim ***** válasza:
23%
Drága lelkem,ez nem úgy működik,hogy lenyírod a füvet apád pedig rádíratja a fél házat.Vagy szerinted ez lenne a normális?Tanulni,tanulni,tanulni....
2013. aug. 4. 11:30
 10/22 anonim ***** válasza:
49%

"1. mondom 12 vagyok és ne ez legyen a főtéma!!!

Előre is kösz, Normális választ kérek"

Drága Zolika! Akkor minek írtad ki?! 12 évesen ne követelj dolgokat!

2013. aug. 4. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!