Apám megigért egy gépet már 2 éve és nem hajlandó megvenni mit tegyek?
Az van hogy apám 2 éve nem veszi meg de annyit segitek hogy egy házat kérnék már érte!
Apámrol: 61 éves , Sokat zenél , főz , sokat dolgozik.
Van egy alternativ ötletem : programoznék csak sajnos nem tudok , ezért valaki megtannitana nagyon meghálálnám skype:zolika6001
Vagy irjatok nekem olyan ötleteket amik bejöthetnek
1. mondom 12 vagyok és ne ez legyen a főtéma!!!
Előre is kösz, Normális választ kérek
1. Tanulj meg helyesen írni.--> Ha programozni akarsz ez a legfontosabb. Ott ha egy vessző nem ott van ahol kéne már nem jó... /és akkor a parancsok helyesírásáról ne is beszéljünk.../
2. 12 évesen nagyon kicsi vagy még hozzá. Én 15 évesen kezdtem el suliba programozni tanulni. De még akkor is túl gyereknek éreztem magam hozzá.
18l
És apád mennyit dolgozott szerinted addig amig te kis sza*os voltál (még az is vagy)? Azért hogy ne halj éhen.
Gondolkodj inkább egy kicsit.
Akkor, ha van pénzed, miért nem sétálsz el te a száz méterre lévő boltba, és veszed meg, amit szeretnél?
Neked egy jó nagy pofon kellene, semmi más.
El vagy nagyon kényesztve barátom. Apád idős, plusz dolgozik, te meg itt mereszted a pofád rajtuk élősködve, vagyis elvehetnél az életedből 10 percet, és megvehetnéd te.
Mi hogy te dolgoztál meg ? Ha ő nem lenne egy kis fattyú lennél, vagyis hajléktalan. És örűlnél hogy kajád van, nem hogy géped. Én nagyon örűltem amikor egyszer szülinapomra 13 500 ft-ot kaptam összesen. Még egy ezresnek is örűltem volna, nem hogy ennyinek.
Programozni nyilván skype-on fogsz megtanulni :D
Amúgy magát a problémát esküszöm nem értem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!