Mit lehet csinálni egy olyan 15 éves fiúval, akinek a doki azt mondta hogy ki kéne szedni a manduláit, mert sokat van begyulladva -most nincs-. De nem hajlandó együttműködni?
aki azt mondja verjem meg a fiam, azt fogom megverni helyette!
Normális válaszokat kérek!
36F
Akkor meg kellene próbálkozni előbb valami alternatív megoldással, én sem vagyok a műtét híve.Viszont az is igaz, hogy ha rendszeresen begyullad, akkor károsíthatja akár a szívet is, ezt meg kellene a fiadnak magyaráznod.A megoldás az lehet, ha először egyéb módszereket is kipróbáltok, például természet gyógyászat, ami sokszor csodákra képes és tartózkodnia kellene mindentől, ami a torkát gyulladásba hozhatja, hideg italok, huzat, stb.
Ha szerencsétek lesz, talán nem tér vissza a mandulagyulladás, aztán ha felnő, megerősödik a fiad, talán végleg "kinövi".
Alap hogy altatásban végzi a doki, ha nem úgy akarná, én szedném ki az orvosnak az övét ébren... nagyon nehéz a mai világban a gyermekeimnek biztonságot, szeretetet biztosítani. érezniük kell hogy van mellettük valaki, de a társadalmunk sokszor még a szülőket is a gyerekek bántalmazására buzdítja.
Sajnos nekem szar gyerekkorom volt, apám egy beteg állatvolt, akit végül jól megrugdaltam, de én eldöntöttem ilyen ember soha nem leszek. tehát én maximum védem a családomat, de nem bántalmazom.
Csak azért írom ezt le, nehogy egyesek a megnyilvánulásaim miatt agresszívnak gondoljanak. imádnak a kölykeim.
megpróbálom majd elmagyarázni a veszélyeit. de ha nem tudom meggyőzni van valamilyen természetes mód hogy kevesebbet gyulladjon be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!