Mit lehet csinálni egy olyan 15 éves fiúval, akinek a doki azt mondta hogy ki kéne szedni a manduláit, mert sokat van begyulladva -most nincs-. De nem hajlandó együttműködni?
aki azt mondja verjem meg a fiam, azt fogom megverni helyette!
Normális válaszokat kérek!
36F
Szia! Természetgyógyászt gyorsan lehet csekkolni, mielőtt mennétek. Felhívsz néhány ismerősödet, hogy kérdezzenek rá néhány embertől, hogy kinél volt, milyen panasszal, mi volt az eredmény. Nagyon hamar kiderül, hogy kihez érdemes menni.
Szájról szájra terjednek ezek a dolgok leggyorsabban. Kár a magatok bőrén/manduláján kitapasztalni, melyik nem kuruzsló.
Nekem 18 eves koromban szedtek ki altatas nelkul, sot a 2 perces mutet kozben meg el is rohogtem magam, mert beszolt valamit a doki. Utana 1-2 napig vigyazni kellett a varrat miatt, es annyi. Nem ertem minek kell tulporogni egy mandulamutetet, mert igazabol semmiseg.
29N
Mellesleg nekem is azert szedtek ki, mert mar csak artott es nem ovott meg a betegsegektol. Azota semmi bajom sincs. Termeszetgyogyasz felejtos.
29N
Nekem is azt mondta az orvos, a szüleim nem engedték (5 éves voltam), a következő orvosom meg hálát adott az égnek, hogy nem engedték, mert azért volt állandóan gyulladt, mert az immunrendszeremmel volt gond, így a mandulám fogta fel a betegséget.
Azóta említettem más orvosnak is 3 mondta azt, hogy jó, h nem vették ki, mert tüdőgyulladásból tüdőgyulladásba estem volna, mandulagyulladásból mandulagyulladás helyett.... Feltuningoltak, azóta 2 évente egyszer vagyok beteg, mandulagyulladásom ha 3 szor volt a 19 év alatt
26/n
nekem kb 10 évesen szedték ki, elötte nagyon gyakran voltam beteg, majdnem évet kellett ismételnem a hiányzásaim miatt, kiszedték a manduláimat és nem volt utána gondom..
tőlem meg se kérdezték akarom e, csak vittek.. és jól tették anyuék
Természetgyógyászoknak a neten is utána nézhetsz, figyelj arra, milyen ajánlásaik vannak.Vagy ismerősök körében érdeklődj.Én természetgyógyászat alatt elsősorban gyógynövényekre gondoltam, itt persze eltérő lehet, kinek mi válik be.Egy-egy gyógynövénykúra hetekig, hónapokig tarthat, mire kifejti igazi hatását.Tehát már akkor elkezdheti inni a teát, mikor még nincs mandulagyulladása, itta megelőzés hasznosabb.Példák:a svédcsepp, a csalántea, a propolisz is általános erősítők, utóbbi igen jó gyulladáscsökkentő is, de sorolhatnám még, hisz annyiféle gyógyír van fűben-fában, étrend kiegészítőkben, stb..Persze, ha majd ezek sem segítenek, vagy nagyon súlyos az a mandulagyulladás, akkor sajnos marad a műtét, a legvégső esetben.
Semmiképp nem jó a gyermeket szigorral rávenni,itt a neten ő is talál olyan cikkeket, amik a mandulagyulladás szövődményeiről szólnak, mutasd meg neki, hogy tisztában legyen az érvekkel és ellenérvekkel.Biztosan meg fogja érteni.Ha érzi a szeretetet, biztatást, könnyebben fog dönteni és a helyes megoldást választani.
"A profi megnézi az aurát, mi okozza a bajt és ott gyógyít"
Ja persze, az aurát. Megmondta a kérdező, hogy nem kuruzsló kell neki.
Akkor már jobban jár a szomszéd Pista néni gyógyteájával, mint az auravizsgálattal(remélhetőleg nem képernyőn keresztül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!