Mit lehet csinálni egy olyan 15 éves fiúval, akinek a doki azt mondta hogy ki kéne szedni a manduláit, mert sokat van begyulladva -most nincs-. De nem hajlandó együttműködni?
aki azt mondja verjem meg a fiam, azt fogom megverni helyette!
Normális válaszokat kérek!
36F
Én is az aurán röhögök. Felnőtt emberek...
Nincs nem kuruzsló természetgyógyász. Ha mindenre jó lenne, nem lenne normális orvoslás, elég lenne illóolajat szaglászni.
Nem kamerás auravizsgálatra gondoltam természetesen.
A hitetlenséggel nincs gondom, a hitetlen emberekkel sem, csak azzal, hogy rögtön leszólják azt, aki hisz valamiben.
szerintem próbáld elmagyarázni, hogy milyen hátrányai lehetnek, ha nem távolítják el( pl. a baktériumok bejutnak a véráramban és a szervezet bármely részén betegségeket hozhat létre, hajhullás, fáradtság, büdös lehelet...hátha van annyira hiú, hogy jobb belátásra téríti)
Nekem is ki kell venni, mert iszonyúan küzdök a "mandula kövekkel" és egyáltalán nem kellemes dolog állandóan azon aggódni, hogy vajon éppen mennyire büdös a szám
,,,aki azt mondja verjem meg a fiam, azt fogom megverni helyette!....meg hogy te szednéd ki a dokinak ébren, ha nem altatásban csinálná....
Hát kérdező, elég agresszív természetűnek tűnsz!
Meg kissé éretlennek a feladataidhoz...egy 15éves gyerek dirigál neked? határozottan meg kell neki mondani, hogy ez és ez az időpont, és menni kell. Te vagy a felnőtt!!!
És az anyjával mi van, rá sem hallgat?
Csak hogy a másik tábort is gyarapítsam, én sem engedtem gyerekként kiszedetni a manduláimat, pedig akkor kéthetente ültünk az orvosnál tüszős mandulagyulladással...
Kb. fél év alatt kinőttem, azóta semmi bajom. Torokgyulladásom sem tudom, mikor volt utoljára... Mindenesetre 23 éves normális nő lettem, sportolok, évekkel ezelőtt jártam utoljára háziorvosnál, tehát annyira nem fontos az a műtét, ahogy némelyik orvos állítja.
Szerintem egy 15 éves srác már el tudja dönteni, mit szeretne. Ültesd le, beszéld meg vele mi lehet a következménye egy-egy ilyen gyulladásnak, de ha továbbra sem adja be a derekát, szerintem érdemes ráhagyni.
Megnézetném más orvossal is, hogy valóban szükséges-e a műtét. Sok orvos már csak rutinból is rávágja, hogy műteni kell, akár igen, akár nem. Egyszer nekem is ki akarták venni góckeresés közben. Ezúgy 20 évvel ezelőtt volt, sem előtte, sem azóta nem volt gond a mandulámmal..
Kolléganőm tavaly megműttette, azt a szenvedést, amit az utána következő hetekben átélt, azt mondta az ellenségének sem kívánná.. Sajna ez nem úgy működik, hogy elaltatnak, kiveszik, másnap mosolyogsz boldogan és fájdalommentesen, mint a vadkörte. Műtét után jön a feketeleves...
Lényeg, több orvosi vélemény!!
Ja, epekövemet is akarták már kivenni, köszöni, azóta is jól vannak, - ha megvannak még egyáltalán.
rendben, biztosan nem fogjuk kiszedetni, már én is meglettem győzve. marad az alternatíva, esetleg más orvos.
aki írta hogy agresszív vagyok üzenem, lehet. Lehet van bennem agresszió, düh, harag, de ez csak akkor tör ki belőlem ha a gyerekeimet, vagy a feleségemet bántják. akkor ige, akár gondolatban is elképzelem, brutális vadállattá válok. de különben simán kitéphetik a gyerekeim az összes szőrszálamat a hátamból, akkor sem leszek mérges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!