A doki ki fog engem írni táppénzre?
Figyelt kérdés
14 hónapos kisfiam mellé tervezzük a tesót. Úgy tudom anyagilag úgy járnánk a legjobban, ha jövő májusban, mikor lejár a GYED, azonnal mennék táppénzre, és akkor így jogosult lennék újra TGYÁSRA és GYEDRE, ha megszületik a baba. Ez igaz? Na most ahhoz doki kell, hogy kiírjon, de mit mondjak neki? Hogy anyagilag így lenne nekem jó? És ha nem ír ki?
Vagy mit javasoltok?
(Még nem várom a kistesót, csak kattogok mi-hogy lenne jó.)
A munkaszerződésem határozatlan időre szól.
2013. júl. 19. 17:40
1/3 anonim válasza:
Mond azt, hogy stresszes a munkahelyed, vagy kérj a nőgyógyászodtól olyan igazolást, hogy veszélyeztetett terhes vagy.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg ki fog írni. Igen, úgy járnál a legjobban! De ha 14 hónapos, akkor lehet, h le se jár a gyed mire szülsz.
3/3 anonim válasza:
Vagy ha már terhes vagy újra és kell a pénz, dolgozhatsz még kicsit, ha olyan a munkahelyed, mert úgyis védett vagy, ki nem rúghatnak és több mint a táppénz. De szerintem ha őszintén elmondod, hogy mit szeretnél kiírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!