Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok és már nem...

34 hetes vagyok és már nem bírom ezt a dögmeleget. Kiír táppénzre a doki, ha kérem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

még szép hogy kiír.én a 6.héttől táppénzen vagyok.szegényke...én is kínlódok..

39hkm

2012. júl. 3. 12:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan kiír!!! Bármikor ha úgy érzed. (én 30. hetet töltöttem amikor azt mondtam neki, hogy most már inkább pihennék, már írta is a papírt)
2012. júl. 3. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki és azonnal kiír.
2012. júl. 3. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés nélkül kiír a háziorvos. Én a tanácsadáson kérdeztem a 33. hét elején, hogy ki fog táppénzre írni, ha el akarok menni pihenni, erre rögtön, kérdezés nélkül kaptam egy ajánlást a háziorvos felé, hogy adjam oda, azt csatolta a háziorvos a papírjaim mellé, így ő is védve volt, hogy milyen indokkal ír táppénzre egy egészséges nőt.
2012. júl. 3. 12:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Most készülök hozzá, remélem tényleg nem lesz gond.
2012. júl. 3. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a 26.hétig dolgoztam,de ez alatt az idő alatt ha nem kérdezte meg 100x a dokim,hogy kiírjon-e,akkor 1x sem. Szóval persze,hogy kiír!
2012. júl. 3. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem a házorvos úgy írt csak ki, ha a nődokitól vittem neki igazolást vagy ajánlást (már nem tudom mi volt a neve). Tehát a nődokihoz mentem először, aki persze egyből adta is az igazolást, mert mondta, hogy most a baba a legfontosabb, és az igazolással mentem a háziorvoshoz, aki felvett táppénzre.
2012. júl. 3. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajna lehet h. elkéstem a válasszal, de ha idén csak TGYÁS-on leszel, és GYED nem, akkor jár az erre az évre megállapított szabadság. Tehát ha van annyi szabi, akkor szabira is mehetsz, aztán TGYÁS. Én sem akarok végig dolgozni, ugyhogy most tartalékom a szabim, h. minél kevesebbet kelljen táppénzen lenni. (sajna nekem 50% táppénz jár) De gond nélkül kiírnak egyébként.
2012. júl. 3. 14:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Megkaptam a nődokimtól a papírt, tegnap ki is írt a háziorvosom. Köszi a válaszokat!
2012. júl. 5. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!