Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetesen Cx 2000 nagyon...

19 hetesen Cx 2000 nagyon rossz érték? A doki nem sok mindent mondott, csak, hogy pihenjek sokat, de én még közben dolgozok, és nem is szeretnék táppénzre menni, ha nem muszáj.

Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 06:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hallgas az orvosodra inkább fogadd meg a tanácsát minthogy baj legyen és egész életedben hibáztasd magad.
2008. nov. 29. 06:43
 2/6 anonim ***** válasza:
annyira nagy baj nem lehet,mert nekem a 16. héttől ugyan ez,és nekem meg semmit nem mondott a doki! de nagyon vigyázok magamra,mert ha sokat megyek,akkor szokott fájni a hasam!!!
2008. nov. 29. 07:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem az elejétől 2000! Azota sem változott,pedig dolgoztam a 27.hétig. Szerintem érzed,ha nem bírod a melót, akkor érdemes abbahagyni és pihenni. Nekem a 28.héten sokat keményedett a hasam feküdtem pár napot,szedtem magnéziumot, már rendbe jött. De hidd el nagyon gáz feküdni,csak akkor tedd ha muszály.

De nem írtad milyen munkát végzel.

Úgy csináld és annyit amennyi jól esik és nem esik nehezedre.

Boldog babavárárst

31 hetes kismama

2008. nov. 29. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
azt jelenti, h a belső méhszájad 2 ujjnyira nyitva van. Nekem is félidőtől volt ilyen. Ne eröltesd meg magad, ne emelj 3 kg-nál többet és kíméld magad. Annyira nem lenne jó, ha tovább nyílnál...
2008. nov. 29. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! A méhnyakad van megrövidülve 2 újjnyira. A méhszájad (külső, középső, belső)teljesen zárt.
2008. nov. 29. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
igazad van utolsó, elírtam! bocs!
2008. nov. 30. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!