Ma kaptam meg a vércukor terheléses eredményeimet. Az első érték 4,4 a második pedig 7,2 lett. Ez rossz?
Szia!
Kíváncsi lennék, hogy diétára fogtak-e, mert az én eredményem 4,7 és 7,1 volt, és diétáznom kell a mai napig. Olyan szinten, hogy a tanácsadó orvos azt mondta nekem, hogy menjek le alfába és tisztázzam magammal, hogy egy beteg ember vagyok, és hogy szigorúan tartsam a diétát!!!
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Nekem ez nagyon furcsa....valaki szerint jó volt az eredményem nem is kellett volna semmilyen diétára fogni, a doki szerint pedig igenis rossz. Nekem mindent meg kellett vonnom amiben cukor van, a száraz hüvelyeseket, a fehér lisztből készült dolgokat, és azt mondta, hogy szigorúan mérlegelni kell mindent, hogy ki tudjam számolni mennyi gramm szénhidrát van az elfogyasztandó ételben. Ma már nem mérem, mert ránézésre nagyjából tudom. 40. hétben vagyok, és lassan vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!